Τεχνολογία

Τα μεγέθη των «Magnificent 7» της τεχνολογίας στοιχίζουν 200 δισ. δολ. σε κεφαλαιοποίηση

Τα μεγέθη των «Magnificent 7» της τεχνολογίας στοιχίζουν 200 δισ. δολ. σε κεφαλαιοποίηση

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay, Η μητρική της Google, Alphabet, η Tesla και η μητρική του Facebook, Meta Platforms είδαν τη μετοχή τους να κάνει «βουτιά» μετά την ανακοίνωση των οικονομικών μεγεθών, ενώ η Microsoft ήταν η μόνη φωτεινή εξαίρεση.

Η μητρική της Google, Alphabet, η Tesla και η μητρική του Facebook, Meta Platforms είδαν τη μετοχή τους να κάνει «βουτιά» μετά την ανακοίνωση των οικονομικών μεγεθών, ενώ η Microsoft ήταν η μόνη φωτεινή εξαίρεση.

Μπορεί οι λεγόμενες «Υπέροχες 7» (Magnificent Seven) του κλάδου τεχνολογίας να έχουν τροφοδοτήσει το ράλι του αμερικανικού χρηματιστηρίου φέτος, απογοήτευσαν ωστόσο με τα κέρδη τριμήνου, χάνοντας 200 δισ. δολάρια σε κεφαλαιοποίηση και απειλώντας να οδηγήσουν τον S&P 500 σε διόρθωση.

Η μητρική της Google, Alphabet, η Tesla και η μητρική του Facebook, Meta Platforms είδαν τη μετοχή τους να κάνει «βουτιά» μετά την ανακοίνωση των οικονομικών μεγεθών, ενώ η Microsoft ήταν η μόνη φωτεινή εξαίρεση. Η Amazon ανακοινώνει σήμερα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης και η αγορά των options «δείχνει» κίνηση 8,1% προς πάσα κατεύθυνση -θέτοντας ως διακύβευμα περίπου 100 δισ. κεφαλαιοποίησης.

Οι εναπομείνασες δύο από τις επτά -Apple και Nvidia- θα ανακοινώσουν μεγέθη τον επόμενο μήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments