Lifestyle

Ο Νέγρος του Μοριά που έχει ζήσει στο πετσί του την μαύρη Ελλάδα

Ο Νέγρος του Μοριά που έχει ζήσει στο πετσί του την μαύρη Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Στούντιο 4

Ένας «μαύρος που "χώνει" ελληνικά, τον λένε Νέγρο του Μοριά και βαστάει κομπολόι».

Ο Νέγρος του Μοριά ή όπως είναι το πραγματικό του όνομα, Κέβιν Ζανς Ανσόνγκ, γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους, μα μέχρι και σήμερα, στα 32 του χρόνια δεν έχει ακόμα, όπως αποκάλυψε, ελληνική ταυτότητα.

View this post on Instagram

A post shared by Negros Tou Moria (@blackmorris37)

Έχει ωστόσο, μια ξεχωριστή θέση στη ραπ σκηνή, με τα κομμάτια του να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία από την αρχή κιόλας της κυκλοφορίας τους. Μέσω της μουσικής του, την οποία ξεκίνησε το 2010, κυκλοφορώντας το τραγούδι «Είμαι απλώς» σε συνεργασία με τον Τάκι Τσαν, προσπαθεί να «παντρέψει» τον σύγχρονο με τον παλιό ήχο, την τραπ με το ρεμπέτικο. Εξάλλου, όπως λέει κι ο ίδιος «αυτό αρέσει στα πιτσιρίκια».

Είναι άλλωστε κάτι καινούριο για την Ελλάδα, ένας «μαύρος που “χώνει” ελληνικά, τον λένε Νέγρο του Μοριά και βαστάει κομπολόι».

Η έμπνευση πίσω από το «ιδιαίτερο» ψευδώνυμο του δεν είναι άλλος από τον Κολοκοτρώνη. «Λέγομαι έτσι, γιατυί ο Κολοκοτρώνης είναι μάγκας και τον έμαθα από το δημοτικό. Μου είχε κολλήσει εκεί η βελόνα. Το Νέγρος του Μοριά είναι σαρκαστικό κι εγώ είμαι νέγρος», δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε στο «Στούντιο 4».

Η καταγωγή του είναι από τη Γκάνα. Παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα προβλήματα με τα χαρτιά του.

«Γεννήθηκα στους Αμπελόκηπους και οι γονείς μου είναι από την Γκάνα. Έχω γεννηθεί εδώ, τα πάντα… Βαφτίσια, απολυτήρια, μπουγιουρντί, τα έχω πάρει όλα, πληρώνω φόρους, κόβω τιμολόγιο ,αλλά ταυτότητα δεν έχω! Αν όμως δεν πληρώσω κάποιον φόρο θα μου… σκάσει μήνυμα “για πλήρωσε τον φόρο γιατί κάποιοι πεινάνε”. Περιμένω να πάρω την ταυτότητα όπως περιμένεις σε ουρά στο ΙΚΑ», είχε αναφέρει στη συνέντευξή του.

Αυτό μάλιστα, είναι και το παράπονό του από τη χώρα που μεγάλωσε, ότι τον αντιμετωπίζει σαν ξένο, λόγω της καταγωγής και του χρώματός του. «Δικαίωμα ψήφου δεν έχω, κάθε πόσα χρόνια πρέπει να πηγαίνω πάλι στο Υπουργείο Μετανάστευσης και να ανανεώνω το διαβατήριο μου. Πάει πάλι όλο αυτό, μαζεύουμε ένα τσουβάλι χαρτιά και πάμε πάλι από την αρχή. Νιώθεις ότι σε βγάζουν στην απ’ έξω και όταν είσαι στην απ’ έξω μαζεύεσαι», εξήγησε.

Η καριέρα του, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ξεκίνησε το 2010, με τον Νέγρο του Μοριά να «πειραματίζεται» με τον ήχο του, μέσα από συνεργασίες με άλλους Mcs. Στη συνέχεια, το 2012, κυκλοφόρησε το πρώτο του mixtape, με τίτλο «M.M.P.T.P».

Πλέον, έχει φανατικό κοινό, που τον στηρίζει, με τις εμφανίσεις του να μαζεύουν χιλιάδες κόσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments