Ζώδια

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Δία στις 28 Οκτωβρίου 2023 – Προβλέψεις για τα ζώδια

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Δία στις 28 Οκτωβρίου 2023 – Προβλέψεις για τα ζώδια

Πηγή Φωτογραφίας: pexels-anna-pou

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρχει δυνατότητα για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, ο προγραμματισμός θα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Προσοχή στις υπερβολές, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, απαραίτητο θα είναι να μελετηθούν όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά.

Στις 28 Οκτωβρίου ο Άρης που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα ενισχύσει τη δυναμικότητα και την αυτοπεποίθηση, ωστόσο, από την άλλη πλευρά η ανυπομονησία και η ανάγκη για κυριαρχία θα οδηγήσουν σε βιαστικές ενέργειες. Απαραίτητο θα είναι οι προσεγγίσεις οι επιδιώξεις και οι αποφάσεις να είναι σκεπτόμενες και μεθοδικές.

Οι ανήσυχοι και παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να είναι σε θέση να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους και να οριοθετήσουν τις έμφυτες τους τάσεις. Παιχνίδια εξουσίας θα κάνουν την εμφάνισή τους, στον επαγγελματικό χώρο προσοχή στην ανταγωνιστική διάθεση που θα εκδηλωθεί, καλό θα είναι να μην παρατραβηχτεί το σκοινί και δημιουργηθούν αντιπάθειες. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο ισορροπημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης και αντίδρασης.

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρχει δυνατότητα για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, ο προγραμματισμός θα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Προσοχή στις υπερβολές, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, απαραίτητο θα είναι να μελετηθούν όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά.

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και υποθέσεις, έμφαση θα πρέπει να δώσετε στην οικονομική διαχείριση. Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν συναντήσεις επαφές και συζητήσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα, προσοχή στη διάθεσή σας για κυριαρχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες καταστάσεις ενδεχομένως να σας προκαλέσουν εκνευρισμούς, καλό θα είναι να οριοθετήσετε το πείσμα και την εμμονή. Φανείτε ανοιχτόμυαλοι και συγκαταβατικοί, ελλοχεύει κίνδυνος για εντάσεις κόντρες και αντιπαραθέσεις που θα έχουν αρνητική επίπτωση στην ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας και οδηγηθείτε σε βιαστικές αποφάσεις ή σε επιπόλαιες προσεγγίσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης στην περίπτωση που θελήσετε να προχωρήσετε σε ρίσκα και ανάληψη πρωτοβουλιών υπολογίστε πολύ καλά όλα τα δεδομένα, κυρίως τα αρνητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση στην ισορροπία των σχέσεων σας προσωπικών επαγγελματικών και οικογενειακών, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, ίσως να μην είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε το συναίσθημα σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις, το πείσμα δεν θα σας βγει σε καλό, κινηθείτε διπλωματικά.

ΛΕΩΝ

Σε ένταση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, ίσως να ταλαιπωρηθείτε από εκνευρισμούς, θυμούς, καλό θα είναι η αγανάκτηση να μη σας οδηγήσει σε σπασμωδικές ή παρορμητικές ενέργειες. Αυτοέλεγχος και αυτοσυγκράτηση θα χρειαστούν οι καταστάσεις, προσοχή στις υπερβολές, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι προνοητικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με υπογραφές, συμβόλαια και γενικότερα ενέργειες με μεγάλα χρηματικά ποσά. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, καλό θα είναι να μην βιαστείτε να καταλήξετε, δώστε χρόνο στα γεγονότα. Κινηθείτε όσο μπορείτε πιο προγραμματισμένα και μεθοδικά, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες.

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η κτητικότητα σας, η στάση σας ίσως να είναι κάπως απαιτητική ή εγωκεντρική, προσοχή να μην υποπέσετε σε υπερβολές. Θα χρειαστεί να προστατεύσετε τις σχέσεις σας επαγγελματικές, φιλικές και αισθηματικές, ελλοχεύει κίνδυνος οι αντιδράσεις σας να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καχυποψία και ανταγωνιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, καλό θα είναι να οριοθετήσετε την ανάγκη σας για εξουσία έλεγχο και κυριαρχία. Στον επαγγελματικό χώρο προσπαθήστε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις υποκινούμενες ενέργειες, δεν θα πρέπει να βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στις συναισθηματικές εναλλαγές, εύκολα θα εκνευριστείτε και θα ανακτήσετε, γι αυτό απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξτε τις αντιδράσεις σας. Δυναμική θα είναι η διάθεση σας, ωστόσο αν δεν οριοθετήσετε το πείσμα και την επιμονή ελλοχεύει κίνδυνος να οδηγηθείτε σε λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντιδραστική και παρορμητική θα είναι η στάση σας, προσοχή στους θυμούς και στις αντιπαραθέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, στοχεύστε στο πώς μπορείτε να κατοχυρώσετε και να εξασφαλίσετε. Αποφύγετε ρίσκα και ενέργειες αβέβαιης κατάληξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανότατα δεν θα είστε σε θέση να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, η συναισθηματική σας δίνη ίσως να σας οδηγήσει σε υπερβολές. Ανάγκη σας θα είναι να βελτιωθείτε, να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα και να ανεβείτε επαγγελματικά ένα σκαλί πιο πάνω, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο μεθοδικά και ισορροπημένα θα χειριστείτε τις καταστάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα μιλήσετε και στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε, αποφύγετε τα καυστικά σχόλια, τις παρορμητικές κουβέντες, το παρασκήνιο και τα υπονοούμενα. Προσπαθήστε να μιλήσετε ξεκάθαρα για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, απαραίτητο θα είναι να ελέγξετε την παρόρμηση και το συναίσθημα σας.

ΠΗΓΗ: E-ZWDIA.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments