Αθλητισμός

Χατ-τρικ και γκολάρα πίσω από το κέντρο ο Κέιν στην μεγαλειώδη νίκη της Μπάγερν [vid]

Χατ-τρικ και γκολάρα πίσω από το κέντρο ο Κέιν στην μεγαλειώδη νίκη της Μπάγερν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: shootandgoal.cyprustimes.com, Η Μπάγερν Μονάχου των 10 παικτών από το 4ο λεπτό (αποβλήθηκε ο Κίμιχ) αν και ήταν 0-0 μέχρι το 50′ με αντίπαλο την Ντάρμσταντ των 9 παικτών (αποβλήθηκε ο Γκασούλα στο 21′ και ο Μαγκλίκα στο 41′)

Η Μπάγερν αν και το σκορ ήταν 0-0 στο 50', πέτυχε μία απίστευτη νίκη επί της Ντάρμσταντ με 8-0

Η Μπάγερν Μονάχου των 10 παικτών από το 4ο λεπτό (αποβλήθηκε ο Κίμιχ) αν και ήταν 0-0 μέχρι το 50′ με αντίπαλο την Ντάρμσταντ των 9 παικτών (αποβλήθηκε ο Γκασούλα στο 21′ και ο Μαγκλίκα στο 41′), πέτυχε μία αδιανόητη νίκη με 8-0, με φανταστικό Κέιν να κάνει χατ τρικ και να βάζει απίστευτο γκολ πίσω από το κέντρο.

Η Στουτγκάρδη γνώρισε την ήττα, μετά τα τέλη Αυγούστου, με την Χοφενχάιμ να παίρνει σπουδαίο «διπλό» με 2-3, ενώ η Άουσμπουργκ έκανε επική ανατροπή με 3-2 επί της Βόλφσμπουργκ.

Οι «Βαυαροί» ήταν καθηλωτικοί κόντρα στην Ντάρμσταντ και με 3 γκολ από τον Κέιν, 2 από τους Σανέ και Μουσιάλα και 1 του Μίλερ έφτασε στο εκκωφαντικό 8-0.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στο πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησαν το παιχνίδι με τους καλύτερους οιωνούς, με την αποβολή του Κίμιχ, όμως οι ίδιοι έμειναν με 9 μέχρι το τέλος του 45λέπτου.

Το πάρτι της Μπάγερν ξεκίνησε στο 51′ με τον Κέιν, ο Σανέ πήρε τη σκυτάλη στο 56′ για το 2-0 και ο Μουσιάλα αύξησε την απόσταση των δύο ομάδων, με το 3-0 στο 60′.

Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Σανέ στο 64′, πριν κάνει ο Κέιν το 5-0 στο 69′ με απίστευτο σουτ πίσω από το κέντρο, βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας.

Ο Μίλερ πήρε τη σκυτάλη για την Μπάγερν στο 71ο λεπτό για το 6-0, ο Μουσιάλα έκανε το 7-0 στο 76′ και ο Κέιν έβαλε το κερασάκι στην «βαυαρική» τούρτα για το τελικό 8-0 στο 88′.

Η Χοφενχάιμ πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της πρωτοπόρου (πριν την έναρξη της αγωνιστικής) Στουτγκάρδης με 2-3. Ο Πρόμελ έκανε το 0-1 στο 5′, ο Βέρχολστ με πέναλτι το 0-2 στο 21′, με τη Στουτγκάρδη να χάνει ευκαιρία να μειώσει με το άστοχο πέναλτι του Ουντάβ στο 31.

Ο Φούχριτς μείωσε σε 1-2 στο 61′, όμως 5 λεπτά αργότερα ο Σκοβ έκανε το 1-3. Ο Ουντάβ μείωσε εν τέλη για το τελικό 2-3 στο 74ο λεπτό.

Η Άουσμπουργκ πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά επί της Βόλφσμπουργκ με 3-2. Ο Τίντζ άνοιξε το σκορ στο 17′ για το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ανατροπή με τα γκολ των Βιντ και το πέναλτι του Μάγερ για να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια. Η σπουδαία ανατροπή έγινε με τον Μπορνό να σημειώνει επικό αυτογκόλ στο 79΄και τον Ένγκελς να ολοκληρώνει το «comeback» στο 81′. Η γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, με την αποβολή του Ουντοκάι στο 87′, χωρίς να το πληρώσουν.

Η κατρακύλα συνεχίζεται για την Ουνιόν Βερολίνου που έφτασε τις 10 συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, αφού έχασε και στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης με 2-0, με το αυτογκόλ του Κον στο 38′ και τον Ντακς να κάνει το τελικό 2-0 στο 75ο λεπτό.

Ο Πλεά άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στην Γκλάντμπαχ επί της Χάιντενχαϊμ, με 2-1, αφού σκόραρε στο 4′, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο πρώτο ημίχρονο με τον Ντίνκι. Το αυτογκόλ του Φόρχενμπαχ στο 51′, έδωσε τη νίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments