Αθλητισμός

Άρης-ΑΕΚ 75-64: Οι γηπεδούχοι νικητές στο ντέρμπι [vid]

Άρης-ΑΕΚ 75-64: Οι γηπεδούχοι νικητές στο ντέρμπι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364639] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGAPRESS)

Το «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο μπορούσε να έχει μόνο ένα νικητή και έπειτα από ένα σκληρό παιχνίδι με μεγάλες μάχες αλλά «φτωχό» σε θέαμα και παραγωγικότητα, ο Άρης έφυγε με το ροζ φύλο (75-64).

Μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο με φανταστική  ατμόσφαιρα, οι παίκτες του Καστρίτη κατάφεραν να σημειώσουν την 3η τους νίκη στην Basket League, και 5η σε όλες τις διοργανώσεις για φέτος, επικρατώντας την ΑΕΚ με σκορ 75-64.

Το παιχνίδι, μέρος της 4ης αγωνιστικής της φετινής Basket League, ανάμενα στον Άρη και την ΑΕΚ, ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι ιδιαίτερα άστοχες με την «ανάγνωση» της πρώτης περιόδου να φανερώνει ότι αμφότερες θα δυσκολευτούν αρκετά στο παραγωγικό κομμάτι στη συνέχεια.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ΑΕΚ επιβεβαίωσε από τα ποσοστά της σε όλες τις κατηγορίες ότι βρίσκεται σε ένα κακό -επιθετικά- παιχνίδι και ο Άρης, χωρίς να είναι ιδιαίτερα εύστοχος και αυτός, αλλά κατά πολύ πιο αποτελεσματικός και προσεκτικός, κατάφερε να χτίσει μια διαφορά κυρίως στο τέλος τους δεύτερου δεκαλέπτου μέσα από την άμυνα του.

*Ο Άρης έκλεισε το πρώτο μέρος με 6/17 δίποντα, 3/11 τρίποντα, 10/13 βολές, 23 ριμπάουντ (18-5), 3 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 7 λάθη και τον Τολιόπουλο στους 12 πόντους.

Η ΑΕΚ είχε 7/16 δίποντα, 2/15 τρίποντα, 4/12 βολές, 22 ριμπάουντ (15-7), 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 4 μπλοκ, 7

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα του, έστω και με αρκετά μικρά come back που προσπάθησαν να κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments