Focus

Φαμπρίτσιο: Ναρκωτικά, τρανς, γυμνές φωτογραφίες – Ένα Ιταλικό σκάνδαλο που τα έχει όλα

Φαμπρίτσιο: Ναρκωτικά, τρανς, γυμνές φωτογραφίες – Ένα Ιταλικό σκάνδαλο που τα έχει όλα

Πηγή Φωτογραφίας: chedonna.it

Αυτός το ξεκίνησε και ακολούθησε... καταιγίδα.

Ιταλία είσαι, δεν βαριέσαι ποτέ. Ακόμα και στη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες είχες να ασχολείσαι και το σίριαλ έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Κάτι που δεν είναι ακριβώς μπάλα, αλλά έχει άμεση σχέση με την μπάλα και, μάλιστα, αποτελεί πολύ σοβαρό και ανησυχητικό θέμα. «Una faccia una razza είμαστε» θα σπεύσουν να πουν κάποιοι και στην τελική μπορεί να μην είναι και πολύ μεγάλο ψέμα. Αυτές τις μέρες λοιπόν, δύσκολα δεν θα έχει δει κάποιος ότι ξέσπασε σκάνδαλο παράνομων στοιχημάτων.

Νεαροί παίκτες, η πλειοψηφία κάτω των 25, αποδείχθηκε πως πόνταραν μεγάλα ποσά σε bets. Αυτό από μόνο του απαγορεύεται για ποδοσφαιριστή, αλλά τα παιδιά εδώ το έκαναν σε αγώνες των ομάδων τους, σε αυτούς που έπαιζαν οι ίδιοι. Ο Νικολό Φατζόλι της Γιουβέντους ήδη άκουσε καμπάνα 7 μηνών και ο Σάντρο Τονάλι, που το καλοκαίρι πωλήθηκε από την Μίλαν στην Νιούκαστλ, ετοιμάζεται να του επιβληθεί τιμωρία τουλάχιστον ενός έτους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicolò Fagioli (@nicolofagiolioff)

Στο «κόλπο» βρίσκονται επίσης οι Νικολό Τζανιόλο [Άστον Βίλα] και Νικόλα Ζαλέβσκι [Ρόμα] για τους οποίους αναμένονται τα στοιχεία που θα προκύψουν, ενώ τις τελευταίες μέρες στη λίστα έχουν προστεθεί οι Γκάτι [Γιουβέντους], Μπαρέλα [Ίντερ], Ελ Σαράουι [Ρόμα], Καζάλε [Λάτσιο], όμως για τους τέσσερις ακόμα δεν υπάρχει επιβεβαίωση από την Εισαγγελία.

Πώς άρχισε όμως όλο αυτό; Πώς ήρθαν στο φως τα στοιχεία που «έκαψαν» κάποιους και πώς συνεχίζεται η παρέλαση ονομάτων;

Το όνομά του είναι Φαμπρίτσιο Κορόνα. Ξεκίνησε ως Paparazzo και στην πορεία έγινε σαφές ότι του αρέσουν πολύ τα κουτσομπολιά. Σε τέτοιο βαθμό που τα όσα έκανε τον έσυραν ουκ ολίγες φορές στις δικαστικές αίθουσες. Πάντα ως κατηγορούμενο φυσικά. Σε κάποιες από αυτές, καταδικάστηκε. Όπως όταν έβγαζε συστηματικά στη φόρα τα άπλυτα της Ίλαρι Μπλάζι, συζύγου του Φραντσέσκο Τότι. Τότε είχε κατηγορηθεί για εκβιασμό, ζητούσε χρήματα για να μην δημοσιεύσει φωτογραφίες και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 8 μηνών.

Με τον καιρό, αναβαθμίστηκε σε VIP φωτογράφο. Όχι όμως σε επίσημα events αλλά καταγράφοντας με τον φακό του την προσωπική ζωή διάσημων, κυρίως ανθρώπων του calcio. Έπαιξε για χρόνια σε επικίνδυνη πίστα, πέρασε πολλά χρόνια μπαινοβγαίνοντας στη φυλακή και με κατ’ οίκον περιορισμό, όμως κατάφερε να φτιάξει ένα album με πολύ γνωστά ονόματα και ιστορίες που ο ιταλικός Τύπος επανέφερε στο φως όσο ο σήμερα 49χρονος διαρρέει πληροφορίες και μπλέκει παίκτες με τα στοιχήματα.

Το καλοκαίρι του 2001 ο Αντριάνο Γκαλιάνι, επί δεκαετίες δεξί χέρι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πληροφορήθηκε ότι υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν τον αμυντικό, Φραντσέσκο Κόκο, σε ανεξέλεγκτη κατάσταση. Όπως κατέθεσε ο τότε αντιπρόεδρος της Μίλαν στο δικαστήριο, στις photo φαινόταν ο πλάγιος μπακ μαζί με άλλους πέντε άνδρες σε ένα σκάφος.Οι τρεις ήταν γυμνοί, οι άλλοι τρεις φορούσαν μαγιό. Για να μην κυκλοφορήσουν, ο Γκαλιάνι πλήρωσε 36 εκατ. λιρέτες στον Κορόνα, ο οποίος στη συνέχεια πήρε άλλες 6.000 ευρώ από τον ίδιο τον Κόκο για κάποιες φωτογραφίες του που τον έδειχναν να φιλάει μια τρανς. «Η σχέση μου με την Μανουέλα Αρκούρι διαλύθηκε από τους paparazzi» είπε αργότερα ο παλιός άσος των Rossoneri που αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν κλάσεις πιο δυνατός εκτός γηπέδων.

Γεύση από το τι εστί Κορόνα είχε πάρει στα πρώτα χρόνια της καριέρας του και ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, σημερινός προπονητής της Τζένοα. Όταν ακόμα ήταν επιθετικός της Πάρμα, πριν καν κάνει το «μπαμ» και πάρει μεταγραφή στην Μίλαν, χρειάστηκε να του δώσει 6.000 ευρώ επειδή σε παρέα φίλων είχαν μαζί μια γυναίκα. Είχε κόλλημα με τους επιθετικούς ο φίλος και δεν έκανε τα στραβά μάτια για την ομάδα που υποστήριζε όπως αποδεικνύεται από τις επόμενες ιστορίες.

Σίγουρα δεν προκαλεί την παραμικρή εντύπωση ότι στη λίστα αυτή βρίσκεται ο Αντριάνο, ο παλιός στράικερ της Ίντερ με το φονικό αριστερό πόδι αλλά και το μυαλό- ή την απουσία αυτού…- που διέλυσε την καριέρα του. Ο Βραζιλιάνος είχε καταγγείλει για εκβιασμό τον Κορόνα, ο οποίος είχε στην κατοχή του 6 φωτογραφίες. Αυτές έδειχναν τον ‘Imperatore’ με ιερόδουλες στον κήπο της βίλας του. Κόντρα στις προηγούμενες περιπτώσεις, οι Nerazzuri αποφάσισαν να μην τις αγοράσουν και σε αυτό συμφώνησε και ο παίκτης, με αποτέλεσμα ο Paparazzo να «σκοτώσει» τις photos αντί 3.000 στην Ισπανία.

«Αυτές οι φωτογραφίες εξηγούσαν γιατί ο Αντριάνο άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα στην Ίντερ» ήταν τα λόγια του Κορόνα, ο οποίος είχε αποδειχθεί «ψιλικατζής».

Με τα χρόνια, ο Κορόνα θεώρησε ότι αναβαθμίστηκε. Από Paparazzo έφτιαξε δικό του Βlog και από αυτό απέκτησε νέα προβλήματα που σχετίζονταν με το ποδόσφαιρο. Ο λόγος; Έγραψε για παράνομη σχέση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς με την Γουάντα Νάρα, τη γνωστή τηλεπερσόνα και τότε σύζυγο του [συμπαίκτη του Κροάτη στην Ίντερ] Μάουρο Ικάρντι. Ο Κορόνα βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο Δικαστήριο, στο οποίο αναγκάστηκαν να παρουσιαστούν και οι Γουάντα, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς.

Ακόμα και ο πληροφοριοδότης του, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι θείος πρώην παίκτη της Ίντερ, ενώ οι ενέργειές του έχουν προκαλέσει τον φόβο του Εισαγγελέα για το ότι μπορεί να κάνουν ζημιά σε όλη την επιχείρηση της Αστυνομίας. Γενικά, με όλες του της κινήσεις δεν έχει πάρει θετικά σχόλια. Το αντίθετο μάλιστα, αφού πρόσφατα έριξε τίζερ για το ότι μετά το σκάνδαλο με τα στοιχήματα θα αποκαλύψει ποιοι παίκτες του Campionato είναι gay.

Ο Φαμπρίτσιο έχει επίσης εκδώσει βιβλίο με τίτλο ‘Vallettopoli’ για το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες διάσημων σε «περίεργες» καταστάσεις, έχει συμμετάσχει σε reality, ενώ έχει παίξει και στην τηλεόραση τον ρόλο ενός Boss της Μαφίας. «Το γεγονός ότι η Serie A, το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει γίνει άνω-κάτω από αυτόν τον τύπο δείχνει την κατάντια μας» είναι ένα από τα σχόλια που εμφανίζονται συχνά στα social-media και λένε πολλά για τον Βασιλιά των Paparazzi…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments