Αθλητισμός

Χρυσή Μπάλα 2023: Στα χέρια του Μέσι ή του Χάαλαντ; [vid]

Χρυσή Μπάλα 2023: Στα χέρια του Μέσι ή του Χάαλαντ; [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Alphanewslive,Η καρδιά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, χτυπά το βράδυ της Δευτέρας στο Παρίσι και το Théâtre du Châtelet

Η καρδιά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, χτυπά το βράδυ της Δευτέρας στο Παρίσι και το Théâtre du Châtelet

Η καρδιά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, χτυπά το βράδυ της Δευτέρας στο Παρίσι και το Théâtre du Châtelet, εκεί που πραγματοποιείται η 67η τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας, του λαμπερού βραβείου του France Football για τους κορυφαίους σε ανδρικό και γυναικείο ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.

Για την απονομή του Ballon d’Or των ανδρών, που έχει καθιερωθεί εδώ και δεκαετίες ως η κορυφαία ατομική διάκριση στο ποδόσφαιρο, οι δημοσιογράφοι – εκπρόσωποι των 100 πρώτων χωρών στην κατάταξη της ΦΙΦΑ (top – 50 για το βραβείο των γυναικών), θα λάβουν υπ’ όψιν τους τις εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών για τη σεζόν 2022-23, δηλαδή από την 1η Αυγούστου 2022, έως τις 30 Οκτωβρίου 2023.

Έτσι, σύμφωνα με τις περισσότερες εκτιμήσεις, το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας -που θα είναι η όγδοη της καριέρας του, επεκτείνοντας το δικό του ρεκόρ! – δεν είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι, που οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Μουντιάλ, για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια.

Ο μόνος που μπορεί να απειλήσει τον μυθικό Αργεντινό, είναι ρεαλιστικά ο πρώτος σκόρερ της Ευρώπης την περσινή σεζόν, Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ, ο οποίος κατέκτησε τα πάντα με τη Μάντσεστερ Σίτι, φορτώνοντας τα αντίπαλα δίχτυα σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, εξέφρασε προ ημερών την επιθυμία του να υπήρχαν δύο …ξεχωριστές Χρυσές Μπάλες, μία για τον Μέσι και μία για τους υπόλοιπους, ώστε ο δικός του Χάαλαντ να πάρει το βραβείο. Επειδή όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί, το πιο πιθανό είναι ότι από τα χείλη του παρουσιαστή της βραδιάςΝτιντιέ Ντρογμπά, θα ακουστεί το όνομα του Μέσι, με τον Αργεντινό να παίρνει σπί του του το βαρύτιμο τρόπαιο, μέσα στην πολυτελέστατη βαλίτσα που κατασκεύασε ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό η Louis Vuitton, με τον Νορβηγό να …παρηγορείται με το «Τρόπαιο Γκερντ Μίλερ», για τον κορυφαίο σκόρερ της σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments