Lifestyle

Κρίστι Κρανά: «Όταν έχεις παραπάνω κιλά δεν φοράς κολλητά ρούχα»

Κρίστι Κρανά: «Όταν έχεις παραπάνω κιλά δεν φοράς κολλητά ρούχα»

Πηγή Φωτογραφίας: Κρίστι Κρανά: "Η υψηλή ραπτική θέλει ψηλά κορίτσια. Τους το λες και δεν το καταλαβαίνουν" - Znews.gr

Η Κρίστι Κρανά μας αποκαλύπτει το Νο1 μυστικό ομορφιάς και μιλά για τα ρούχα που πρέπει σύμφωνα με εκείνη να φορούν οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά.

Σε πρόσφατες τηλεοπτικές της δηλώσεις, η Κρίστι Κρανά αποκάλυψε ποιο θεωρεί πως είναι το Νο1 μυστικό ομορφιάς, ενώ σχολίασε την επιλογή ανθρώπων με παραπανίσια κιλά, να φορούν στενά ρούχα.

View this post on Instagram

A post shared by Kristi Krana (@kristi_krana_)

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε αρχικά πως ο ύπνος είναι το καλύτερο καλλυντικό. Στη συνέχεια η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο, γνωστή για τη μακρά πορεία της στον χώρο της μόδας, είπε: «Όσο κι αν το πιστεύετε δεν έχω κάνει δίαιτα ποτέ. Απλά τρώω σωστά από λίγο, τρεις φορές την ημέρα από μικρές ποσότητες».

Στη συνέχεια των ερωτήσεων έγινε αναφορά στην πρόσφατη συνέντευξη του Περικλή Κονδυλάτου που είχε δηλώσει πως γυναίκες παραπάνω κιλά δεν είναι σωστό να φοράνε στενά ρούχα, με την Κρίστι Κρανά να απαντά: «Τα λέω καθημερινά, είναι δυνατόν; Όταν έχεις κάποια κιλά παραπάνω, ένα ρούχο στενό να κρεμάει από δω και από κει, δεν είναι ωραίο. Είναι σαν να λες κοιτάξτε το ελάττωμά μου, γιατί να το δείχνεις;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments