Lifestyle

Μυστικός γάμος στην Κωνσταντινούπολη για τον Αργύρη Πανταζάρα και την Σίσσυ Τουμάση

Μυστικός γάμος στην Κωνσταντινούπολη για τον Αργύρη Πανταζάρα και την Σίσσυ Τουμάση

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» και η ηθοποιός που αυτή τη σεζόν παίζει στο «Προξενιό της Ιουλίας» έκαναν έναν γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Σχεδόν έναν χρόνο από τότε που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση παντρεύτηκαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» και η ηθοποιός που αυτή τη σεζόν παίζει στο «Προξενιό της Ιουλίας» έκαναν έναν γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το άρθρο αναφέρει, ότι επέλεξαν να παντρευτούν στο Φανάρι και πιο συγκεκριμένα, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

View this post on Instagram

A post shared by Davlas PR (@davlas_pr)

Το γεγονός γνώριζαν ελάχιστοι και κυρίως άτομα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού. Οι ίδιες πληροφορίες μεταφέρουν ότι «ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, με τον γαμπρό να εμφανίζεται στο Φανάρι με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο και τη νύφη φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία σε πένσιλ γραμμή με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δείπνο για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του, καθώς την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή, οι περισσότεροι από αυτούς πήραν τον δρόμο της επιστροφής»

Κανένας από τους δύο δεν έχει προχωρήσει σε σχετική δήλωση για να επιβεβαιώσει τον γάμο τους. Παρόλα αυτά, έχουν κάνει και οι δύο αναρτήσεις από την παραμονή τους στην Κωνσταντινούπολη. Μέσω Instagram, δημοσίευσαν stories από συναντήσεις με φίλους και βόλτες που έκαναν στην Πόλη.Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση αποφάσισαν να ανακοινώσουν επίσημα τη σχέση τους με τον ερχομό του 2023. Η ηθοποιός ανέβασε στα stories της στο Instagram φωτογραφία στην οποία ανταλλάσσει ένα φιλί με τον αγαπημένο της.

Συνεργάστηκαν στην επιτυχημένη παράσταση «This is not Romeo & Juliet», ένα θεατρικό κολάζ κειμένων με αφορμή τους μοιραίους εραστές του Σαίξπηρ.

Το έργο εμπνεύστηκαν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου την εποχή που ακόμα ήταν ζευγάρι.

Τις πρώτες σεζόν του έργου τους δύο ήρωες υποδύθηκαν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου, η οποία στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από την Σίσσυ Τουμάση.Το ζευγάρι κρατά αρκετά χαμηλό προφίλ στη σχέση του και οι δημόσιες αναφορές του ενός στον άλλο, είναι σπάνιες. Όταν ταξίδεψαν τον περασμένο χειμώνα στη Βενετία στη βόρεια Ιταλία όπου επισκέφτηκαν τη Βερόνα, την πόλη όπου γεννήθηκε ο μύθος του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας και βέβαια τη Βενετία, έκαναν σπάνια κοινή ανάρτηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments