Lifestyle

Μαρία Ελένη – Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κοκαΐνη, στην μαριχουάνα, στα χάπια»

Μαρία Ελένη – Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κοκαΐνη, στην μαριχουάνα, στα χάπια»

Πηγή Φωτογραφίας: Ladylike.gr

Μαρία Ελένη - Λυκουρέζου: «Απελευθερώθηκα 18 Μαΐου του 2003. Από τότε έχει ξεκινήσει ένα δύσκολο, δύσβατο ταξίδι ολιστικής αντιμετώπισης της ζωής»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για τη σκοτεινή περίοδο του εθισμού της σε ουσίες και αλκοόλ.

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ sonido original – Música 80-90-00s

Πλέον, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου «ζει καθαρά» όπως είπε στο TikTok. Στο προφίλ της στην πλατφόρμα, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αναρτά σε καθημερινή βάση βίντεο, στα οποία μιλά για τις διάφορες καταχρήσεις που έκανε στο παρελθόν. Στα πιο πρόσφατα κλιπ της, η ίδια μίλησε για τη χρήση μαριχουάνας, την κοκαΐνη, αλλά και την ημέρα της «απελευθέρωσής» της, όπως τη χαρακτήρισε.

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ making out with vampires – Amanda Frances

Απευθυνόμενη στους ακολούθους της, κι ενώ περπατά στη φύση, είπε: «Τα πολλά γάρα, δημιουργούν προβλήματα στον εγκέφαλο.Όταν πίνει και την πίνει ςγι αχρόνια και για πολύ, σαν μια καθημερινή συνήθεια, όπως πίνεις το νερό σου ή όπως κάνεις το κανονικό τσιγάρο, τα γάρα σε χαζεύουν, σε απενεργοποιούν, σε αδρανοποιούν, και ουσιαστικά είσαι βολεμένος, βαρεμένος και δεν έχεις όρεξη για τη ζωή, γενικότερα είσαι ένας επαναστάτης του καναπέ».

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ πρωτότυπος ήχος – Panoz7

Επανήλθε με μία ακόμη ανάρτηση. «Ήμουν εθισμένη στην κοκαΐνη, στην μαριχουάνα, στα χάπια. Έπινα αλκοόλ. Ξενυχτούσα, δεν είχα όρια σε τίποτα!! Απελευθερώθηκα 18 Μαΐου του 2003. Από τότε έχει ξεκινήσει ένα δύσκολο, δύσβατο ταξίδι ολιστικής αντιμετώπισης της ζωής. Απέχω από ουσίες και από ανούσια πράγματα. Απέχω από ψευτοκοινωνικότητες. Ζω καθαρά, καθαρές τροφές, κίνηση, ενδοσκόπηση, δημιουργία. Οριοθετώ τα “θέλω” μου την ζωή μου. Αλλάζω μονίμως οτιδήποτε δεν μου κάνει. Μαθαίνω. Δοκιμάζω τι μου πάει. Και το πώς θα ζω και τι θα κάνω γενικότερα, δεν θα μου το επιβάλει κανέναν σύστημα, αλλά το ένστικτό μου! Και να είναι καλά και η μάνα μου!!» είπε σε αυτό το βίντεο, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ original sound – myqlz

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments