Ελλάδα

Με καραμπίνα έβαλε τέλος στη ζωή του εφοπλιστής στη Βούλα-“Συγχώρεσέ με ” φέρεται να έγραψε στη γυναίκα του

Με καραμπίνα έβαλε τέλος στη ζωή του εφοπλιστής στη Βούλα-“Συγχώρεσέ με ” φέρεται να έγραψε στη γυναίκα του

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI, Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (02/11) ένας 63χρονος εφοπλιστής μέσα στο σπίτι του στη Βούλα.

Μήνυμα στην γυναίκα του φέρεται να έστειλε ο εφοπλιστής που έβαλε τέλος στη ζωή του στη Βούλα με καραμπίνα

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (02/11) ένας 63χρονος εφοπλιστής μέσα στο σπίτι του στη Βούλα.

Ο 63χρονος εφοπλιστής εντοπίστηκε νεκρός από πυροβολισμό στο υπόγειο του σπιτιού του στη Βούλα και δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα. Πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για τον εφοπλιστή που μαζί με τα αδέρφια του είχε ναυτιλιακή εταιρεία και πως δίπλα του βρέθηκε μια  καραμπίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος οφείλεται σε αυτοκτονία, ενώ προηγουμένως είχε στείλει σημείωμα στην πρώην σύζυγό του,  που βρισκόταν στον πάνω όροφο, ζητώντας της να τον συγχωρέσει. Η γυναίκα του και ένας φύλακας ήταν αυτοί που τον εντόπισαν νεκρό και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 63χρονου εφοπλιστή.

Το μήνυμα στη σύζυγό του

Προτού δώσει τέλος στη ζωή του, ο 63χρονος εφοπλιστής, φέρεται να έστειλε μήνυμα στη σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείωμα ενημερώνει ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του ενώ απευθυνόμενος στη γυναίκα του εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στη μοιραία αυτή απόφαση.

«Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα, συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω», φέρεται να έγραψε ο 63χρονος εφοπλιστής στη σύζυγό του πριν αυτοκτονήσει με όπλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments