Ελλάδα

“Παρακαλάω για λίγη παρέα. Δεν έχω κανέναν. Δεν ζω πια”: Αγανακτησμένος ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη

“Παρακαλάω για λίγη παρέα. Δεν έχω κανέναν. Δεν ζω πια”: Αγανακτησμένος ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ George M. Theodorakis

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει ότι δεν έχει κανέναν άνθρωπο να τον παρηγορήσει και να του κρατήσει συντροφιά.

Ο 63χρονος σήμερα Γιώργος Θεοδωράκης είναι το μικρότερο από τα δύο παιδιά που απέκτησε ο Μίκης Θεοδωράκης με τη σύζυγό του Μυρτώ και αδελφός της Μαργαρίτας Θεοδωράκη. Ασχολείται μάλιστα και ο ίδιος με τη μουσική ενώ μαζί με την κόρη του Μυρτώ, έχουν παρουσιάσει κάποιες κοινές μουσικές δουλειές.

Ο σπουδαίος μουσικός, με πολλές περγαμηνές στο εξωτερικό λόγω της ιδιαίτερης μουσικής που γράφει, βλέπει πως αυτά που κάνει στην Ελλάδα δεν πιάνουν τόπο, με αποτέλεσμα πικραμένος να σβήσει ακόμα και το κανάλι που διατηρεί στο YouΤube.

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει ότι δεν έχει κανέναν άνθρωπο να τον παρηγορήσει και να του κρατήσει συντροφιά.

«Αυτοί που με μισήσανε τα καταφέρανε. Ολα έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Εμένα έφτασε το δικό μου καλλιτεχνικό τέλος. Εφτασα να παρακαλάω για λίγη παρέα. Για συνεργασία που δεν είδα ποτέ. Δεν έχω κανέναν να με παρηγορήσει, να μου δώσει λίγο κουράγιο. Δεν ζω πια. Είμαι ένα φάντασμα που κυκλοφορεί ολομόναχο. Μακάρι να υπάρχει άλλη ζωή να τη ζήσω φυσιολογικά. Χωρίς να με ζηλεύουν. Να με θέλουν πραγματικά! Τέλος, σβήνω απ’ το YouTube κάθε δικιά μου νότα μουσικής, μια και δεν υπήρξα ποτέ ούτε σαν μουσικός ούτε σαν φίλος κανενός. Γεια και καλό ξημέρωμα σε εσάς. Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα για όλους μας. Καλό βράδυ». Αυτή ήταν η κραυγή απόγνωσης του 63χρονου Γιώργου Θεοδωράκη στα social media, με το μικρότερο από τα δύο παιδιά που απέκτησε ο Μίκης Θεοδωράκης με τη σύζυγό του Μυρτώ να εκπέμπει SOS απόγνωσης. Ο αδελφός της Μαργαρίτας Θεοδωράκη ασχολείται εδώ και δεκαετίες με τη μουσική, ενώ μαζί με την κόρη του Μυρτώ έχει παρουσιάσει κάποιες κοινές μουσικές δουλειές τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments