Κόσμος

Γάζα: Βομβάρδισαν ξανά το νοσοκομείο Αλ Σίφα [vid]

Γάζα: Βομβάρδισαν ξανά το νοσοκομείο Αλ Σίφα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot @PalestineRCS, Βομβαρδίστηκε ξανα το νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας το απόγευμα της Παρασκευής όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς σκοτώθηκαν πολλοί άνθρωποι όπως μεταδίδει το The times of Israel

Βομβαρδίστηκε ξανα το νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας το απόγευμα της Παρασκευής όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Ένας δημοσιογράφος του AFP στο σημείο λέει ότι είδαν πολλές σορούς δίπλα σε ένα κατεστραμμένο ασθενοφόρο.

Πλάνα δείχνουν ματωμένες γυναίκες και παιδιά στο τσιμέντο έξω από τα ασθενοφόρα.

Η Χαμάς λέει ότι η έκρηξη προκλήθηκε από Ισραηλινό πύραυλο.

Το Ισραήλ δεν έχει σχολιάσει ακόμη το περιστατικό, αλλά έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι το κύριο κέντρο διοίκησης της Χαμάς βρίσκεται κάτω από το νοσοκομείο

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.