Lifestyle

Βρεττός: «”Έσκασα” με το κεφάλι στην άσφαλτο – Σκέφτομαι να μην ξανακαβαλήσω μηχανή»

Βρεττός: «”Έσκασα” με το κεφάλι στην άσφαλτο – Σκέφτομαι να μην ξανακαβαλήσω μηχανή»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/Ilias Vrettos

Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή για τον Ηλία Βρεττό στη Γλυφάδα - Τι λέει ο ίδιος

Το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, ο Ηλίας Βρεττός είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή του και μέσω αναρτήσεων, ενημέρωσε το κοινό του.

Ο τραγουδιστής είπε σε βίντεο που ανέβασε μέσω Instagram story: «Καταλαβαίνετε ότι είχα ένα τρακάρισμα αρκετά σοβαρό με τη μηχανή μου στη Γλυφάδα, ευτυχώς τη γλίτωσα φθηνά επειδή φορούσα κράνος. Είμαι καλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Vrettos (@vrettos_ilias)

Μερικές ώρες αργότερα, ο ίδιος τόνισε ότι θα επιστρέψει κανονικά στο μαγαζί που εμφανίζεται, απόψε το βράδυ. «Φιλαράκια μου είμαι καλά. Τα λέμε το βράδυ από κοντά» έγραψε.

Το τροχαίο του Ηλία Βρεττού στη Γλυφάδα

Το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής οδηγούσε τη μηχανή του σε δρόμο της Γλυφάδας, όταν ένα αυτοκίνητο βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να συγκρουστεί μαζί του.

Μέσω Instagram, ο Ηλίας Βρεττός ανάρτησε μια φωτογραφία της μηχανής του μετά το συμβάν, ενώ με ένα σύντομο κλιπ ενημέρωσε τους ακολούθους τους, ότι: «Καταλαβαίνετε ότι είχα ένα τρακάρισμα αρκετά σοβαρό με τη μηχανή μου στη Γλυφάδα, ευτυχώς τη γλίτωσα φθηνά επειδή φορούσα κράνος. Είμαι καλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments