Lifestyle

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Light γιατί με το beef μας…» – Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Light γιατί με το beef μας…» – Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/Chris Ioannidis

Τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Light και τον γιο της

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τις τοποθετήσεις του πάνελ στις δηλώσεις Light έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εδώ και πολλή ώρα ακούω ντροπιαστικά πράγματα και να ‘ναι καλά ο Νίκος (Συρίγος) που τοποθετείται. Ρε παιδιά, είναι δυνατόν να τα στρογγυλεύετε; Μα τι είναι αυτά τα πράγματα; Αν δεν ήταν ο Νίκος να πει τα πράγματα με το όνομά τους, θα νιώθαμε ότι έχουμε βιάσει ένα παιδάκι που έχει καταστρατηγήσει τα πάντα!», είπε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LIGHT (@nerogreco)

«Τι υπεροψία και μέθη έχει αυτός ο άσχετος; Ούτε ο Δαρείος δεν την είχε αυτή. Και ακούστε τι σας είπε ο Νίκος», τόνισε ο παρουσιαστής και τερμάτισε την τηλεφωνική συνομιλία με την εκπομπή.

Συρίγος: «Είναι τσάμπα μάγκας και σαλιάρης, αυτό είναι ο Light»

Νωρίτερα, παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» το αμοντάριστο υλικό των δηλώσεων που παραχώρησε στην εκπομπή ο Light, οι οποίες -όπως κατήγγειλε στο Instagram ο τράπερ- παραποιήθηκαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LIGHT (@nerogreco)

«Επειδή εμένα το να βγαίνει αυτός ο πιτσιρίκος και να λέει αυτά που λέει, στα social media του και να απευθύνεται σε εμένα, πολύ περισσότερο σε κορίτσια που είναι δίπλα μας, σε όλους τους ανθρώπους της εκπομπής, θα του πω λοιπόν του Χρηστάκη, ότι εμείς στο Χατζηκυριάκειο που μεγάλωσα, τέτοιους τύπους σαν τον Χρήστο τους λέγαμε ψευτόμαγκες και σαλιάρηδες. Έτσι τους λέγαμε και δεν τους κάναμε παρέα, δεν τους γουστάραμε καθόλου», σχολίασε ο Νίκος Συρίγος.

«Το να λέει αυτά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, να μας χαρακτηρίζει όπως μας χαρακτήρισε, χωρίς να του έχουμε κόψει τίποτα ουσιαστικό και να κάθεται και να κάνει διαγγέλματα, είναι τσάμπα μάγκας και σαλιάρης, αυτό είναι ο Lighto και δυστυχώς, αυτούς τους τρόπους συμπεριφοράς παίρνουν τα 15χρονα που κάθονται και ασχολούνται μαζί του. Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι είναι πρότυπό τους αυτός ο τύπος. Ο ψευτόμαγκας και ο σαλιάρης και όσο τους δίνουμε λόγο, τους δίνουμε και δύναμη», συνέχισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments