Focus

Σαρλίζ Θερόν: «Το να είσαι γονιός είναι δύσκολο, αλλά και καταπληκτικό»

Σαρλίζ Θερόν: «Το να είσαι γονιός είναι δύσκολο, αλλά και καταπληκτικό»

Πηγή Φωτογραφίας: Charlize Theron on Her Low-Maintenance Beauty and the Origin of “Gold Is Cold” | Vogue.com

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι η μητρότητα άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τον κόσμο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν μίλησε για το πώς την εμπνέουν τα παιδιά της να εντρυφήσει σε νέα θέματα, όπως το κεφάλαιο της Αρχαίας Αιγύπτου, «Τώρα, γνωρίζουμε την ιστορία της Σφίγγας. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήθελα να μάθω τι συμβαίνει με τη Σφίγγα, και τώρα το ξέρω» είπε στο 10ο Ετήσιο Φιλανθρωπικό Συνέδριο του Town & Country, όπου τιμήθηκε στο πλευρό του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Η 48χρονη ηθοποιός, η οποία έχει δύο κόρες, την 11χρονη Τζάκοσν και την 7χρονη Όγκουστ, έχει συνηθίσει να αλληλεπιδρά με τους νέους. Από τότε που ίδρυσε το «Charlize Theron Africa Outreach Project» το 2007 για να στηρίξει τους νέους της Αφρικής στον αγώνα κατά του HIV και του AIDS, η φιλάνθρωπος έβλεπε πάντα τον κόσμο με διπλό πρίσμα.

View this post on Instagram

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Το ταξίδι της μητρότητας

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, είναι μητέρα της 11χρονης Τζάκοσν και της 7χρονης Όγκουστ, και το να είναι μαζί τους έχει δώσει πραγματικά ένα διαφορετικό νόημα στη ζωή της. Την κάνει να παρατηρεί τον κόσμο διαφορετικά.

«Μαμά, τι ανακάλυψαν!» τόνισε η Σαρλίζ Θερόν, μιλώντας στο PEOPLE σχετικά με τις αντιδράσεις των παιδιών της όταν διαβάζουν το National Geographic. «Τώρα, ξέρουμε την ιστορία της Σφίγγας. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήθελα να μάθω τι συμβαίνει με τη Σφίγγα και τώρα θέλω».

Μιλώντας για όσα ανακαλύπτει μαζί με τα παιδιά της, τόνισε: «Εκείνη τη στιγμή, λες: Ω, αυτό είναι αστείο». «Αλλά υπάρχει στην πραγματικότητα πραγματική δύναμη στην αθωότητα του τι είναι αυτό γι’ αυτά. Κάτι που το χάνουμε όσο μεγαλώνουμε».

«Πάντα ήθελα να έχω μια ανοιχτή συζήτηση με τα παιδιά μου και θέλω να νιώθουν ότι μπορούν να έρθουν και να μου μιλήσουν για οτιδήποτε», είπε παράλληλα η ηθοποιός στο PEOPLE.

Το ταξίδι της στη μητρότητα ξεκίνησε το 2012 όταν υιοθέτησε την Τζάκσον και τρία χρόνια αργότερα καλωσόρισε την Όγκουστ. Η καλλονή απο τη νότια Αφρική αποκάλυψε αργότερα ότι πάντα ήξερε ότι η υιοθεσία θα ήταν ο δρόμος της προς τη μητρότητα λόγω της ανατροφής της και της πρώιμης έκθεσής της σε ορφανοτροφεία και παιδιά που είχαν ανάγκη.

Το περιστατικό που εξομολογήθηκε

Γι’αυτό άλλωστε ασχολήθηκε και με τη φιλανθρωπία σε μία προσπάθεια να αντιμετωπίσει ζητήματα της πατρίδας της, όπως η έμφυλη βία, η ανεργία και η εγκληματικότητα. Ενώ βρισκόταν στη σκηνή σε ένα πάνελ, η σταρ του Long Shot θυμήθηκε επίσης πώς η μητέρα της προστάτευε την τότε 15χρονη όταν ο πατέρας της, τον οποίο γνώριζε μόνο «ως αλκοολικό», πυροβόλησε με όπλο τόσο εναντίον της όσο και της μητέρας της.

«Η μαμά μου έκανε αυτό που πιστεύω ότι θα έκανε κάθε μητέρα σε μια κατάσταση όπου πρέπει να διαλέξεις αν θα είσαι εσύ και το παιδί σου ή κάποιος άλλος», είπε η Θέρον στη σκηνή. «Νομίζω ότι μια μητέρα θα έκανε τα πάντα και έβαλε τον εαυτό της σε πραγματικό κακό για να με προστατεύσει». «Είμαι εδώ εξαιτίας της σήμερα, με πολλούς τρόπους», πρόσθεσε.

Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμα της, οι κόρες της είναι πάντα «στην κορυφή» της λίστας της. «Τα πάντα γύρω από αυτες έρχονται πρώτα, αυτό που χρειάζονται, ποιές είναι», είπε.«Το να είσαι γονιός γενικά είναι πολύ δύσκολο», συνέχισε. «Όταν είσαι σε αυτό, λες, «Δεν πρόκειται ποτέ να επιβιώσω από αυτό.» Και μετά φτάνεις στην άλλη πλευρά και λες «Θεέ μου, αυτό είναι καταπληκτικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανα αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments