Πολιτική

Μητσοτάκης: “Στόχος να έχουν πέσει στο 10% τα απορρίμματα που θάβουμε το 2030”

Μητσοτάκης: “Στόχος να έχουν πέσει στο 10% τα απορρίμματα που θάβουμε το 2030”

Πηγή Φωτογραφίας: ΓτΠ, Για μια σπουδαία ημέρα για την Πελοπόννησο, που αλλάζει τη ζωή της, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στα εγκαίνια της νέας κεντρικής μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας, στην Παλαιοχούνη Αρκαδίας.

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια της νέας κεντρικής μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Παλαιοχούνη Αρκαδίας

Για μια σπουδαία ημέρα για την Πελοπόννησο, που αλλάζει τη ζωή της, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στα εγκαίνια της νέας κεντρικής μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας, στην Παλαιοχούνη Αρκαδίας.

«Η διαχείριση των απορριμμάτων μετατρέπει ένα διαχρονικό πρόβλημα σε προωθητικό μοχλό για το παρόν και το μέλλον των κατοίκων και των επισκεπτών της Περιφέρειας», είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τόνισε επίσης ότι αυτή η μονάδα που τυπικά εγκαινιάζεται, ήδη «ανακουφίζει τους φορολογούμενους από βάρη εκατομμυρίων ευρώ που συνεπάγονταν τα υπέρογκα πρόστιμα της Ε.Ε. και θα προσφέρει φθηνή ενέργεια για δευτερογενές καύσιμο. Θα αναβαθμιστεί επίσης η οικονομική ζωή με πολλές νέες θέσεις εργασίας».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Νίκα, καθώς, όπως είπε, επισφράγισε τη θητεία του με την επίλυση αυτού του ζητήματος που ταλάνιζε την περιοχή και παρά τα εμπόδια, κατάφερε να το φέρει εις πέρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments