Lifestyle

Θέμις Μπαζάκα: Κάνει είσοδο στη Μάγισσα – Μία ατρόμητη και χειριστική γυναίκα

Θέμις Μπαζάκα: Κάνει είσοδο στη Μάγισσα – Μία ατρόμητη και χειριστική γυναίκα

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@magissa.ant1tv

Λέτε να είναι ο Σπήλιος ο ετεροθαλής αδελφός ή ο πατέρας της Θεοφανώς;

Από την αρχή της παρουσίασης της Μάγισσας από τον ΑΝΤ1 είχε δημιουργηθεί η περιέργεια για την είσοδο και τον ρόλο της Θέμις Μπαζάκα στη σειρά. Και η χθεσινή της εμφάνιση ως Κυπριανή λειτούργησε ως οδοστρωτήρας, θύμισε το Game of Thrones και έδωσε παράλληλα και το μεγαλύτερο spoiler από την αρχή της σειράς.

View this post on Instagram

A post shared by Η Μάγισσα ΑΝΤ1 (@magissa.ant1tv)

Λέτε να είναι ο Σπήλιος ο ετεροθαλής αδελφός ή ο πατέρας της Θεοφανώς;

Πριν πάμε στο μεγάλο hit του χθεσινού επεισοδίου της Μάγισσας, η κορυφαία σκηνή ήταν εκείνη που ο Αντρέι σώζει τη Θεοφανώ από τους ληστές που σκότωσαν τη Σιμώνη. Η εντολή φυσικά είχε δοθεί από τη Δαμιανή στην Πολυξένη, μόλις εκείνη τους είχε μιλήσει για το χάρισμα της Θεοφανώς. Κανείς δεν έπρεπε να το μάθει.

Το δίδυμο της καταστροφής Δαμιανή και Πολυξένη έχουν κάνει και δεύτερο λάθος. Προσπαθώντας να δηλητηριάσουν τη μικρή μάγισσα, δεν ξέρουν πως ο Μάρκος ήπιε το δηλητήριο. Η ζωή του όπως ήδη σε έχω ενημερώσει θα κινδυνέψει, αλλά πάλι ο Αντρέι σαν από μηχανής Θεός θα δώσει τη λύση.

Τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με την είσοδο της Κυπριανής, μαμάς Σπήλιου Γερακάρη στη σειρά. Η Θέμις Μπαζάκα έκανε θριαμβευτικό entrance υποδεχόμενη στον δικό της πύργο, τον εγγονό της Πετρούνη. Σκληρή, επιβλητική και διωγμένη από τον γιο της επειδή ξαναπαντρεύτηκε σύντομα μετά τον θάνατο του πατέρα του, έχει μεγάλη δύναμη στα χέρια της και πλούτο από τον δεύτερο γάμο της.

Όμως μαζί με αυτή την είσοδο αποκαλύφθηκε και ένα μεγάλο μυστικό. Που ανατρέπει τα πάντα και μας οδηγεί σε μεγάλο spoiler.

Ο Γάλλος ερευνητής που έχει βάλει ο Σπήλιος να ψάξει τα αρχεία της οικογένειας, ανακάλυψε ένα γράμμα από τον νυν σύζυγο της Κυπριανής και τότε απλά φίλο της οικογένειας, που μιλούσε για την μητέρα της Θεοφανώς, σαν να την γνώριζαν και οι δύο. Και μάλιστα αναρωτιόταν για ποιο λόγο την αναζητά η Κυπριανή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments