Αθλητισμός

AEK – Μαρσέιγ 0-2: Ηττήθηκε στην «OPAP Arena» και πλέον πρέπει να… τρέξει [vid]

AEK – Μαρσέιγ 0-2: Ηττήθηκε στην «OPAP Arena» και πλέον πρέπει να… τρέξει [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364905] EUROPA LEAGUE 2023-2023 / ΑΕΚ - ΜΑΡΣΕΙΓ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 0-2 από τη Μαρσέιγ στην «OPAP Arena»

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο, κυκλοφόρησε την μπάλα και πίεσε ψηλά, αλλά με εξαίρεση την φάση του Γκαρσία δεν απείλησε. Αντίθετα, η Μαρσέιγ είχε τις στιγμές της και φυσικά το γκολ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία των «Φωκαείς» ήρθε στο 16ο λεπτό, με τον Βιτίνια να κάνει «τσαφ» από εξαιρετική θέση και τον Κοντογκμπιά να σουτάρει πάνω από την εστία.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό, όταν ο Αθανασιάδης δεν έκανε καλή έξοδο σε εκτέλεση κόρνερ κι ο Μπεμπά ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά για το 0-1. Ο σκόρερ πήρε ξανά κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 33ο λεπτό, αλλά ο γκολκίπερ της «Ένωσης» έδιωξε με γροθιές.

Όπως συνηθίζουν στα ευρωπαϊκά ματς, οι παίκτες του Αλμέιδα μπήκαν δυνατά μετά την ανάπαυλα κι έχασαν ανεπανάληπτη με τον Λιβάι Γκαρσία στο 51ο λεπτό. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έπιασε την κεφαλιά, μετά το γύρισμα του Άμραμπατ, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Πάου Λόπεθ.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμίεδα συνέχιζαν να ασκούν πίεση στα καρέ των Γάλλων χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Και αφού η Ένωση δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, ήρθε ο Σαρ στις καθυστερήσεις του ματς να την «τιμωρήσει» διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (81′ Γαλανόπουλος), Πινέδα (63′ Αραούχο), Άμραμπατ (76′ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς (63′ Τσούμπερ), Μάνταλος, Γκαρσία (63′ Πόνσε).

Μαρσέιγ: Λόπες, Κλος (90+5′ Ναντίρ), Μπεμπά, Μπαλέρντι, Λόντι, Εντιαγέ (86′ Μουρίγιο), Βερτού (90+5′ Ζιζό), Κοντογκμπιά, Χαρίτ (90+5′ Σογκλό), Κορέα (60′ Σαρ), Βιτίνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments