Lifestyle

Το «ευχαριστώ» της Μόνικα Μπελούτσι στα ελληνικά για τη βράβευσή της & η αναφορά στη Μαρία Κάλλας

Το «ευχαριστώ» της Μόνικα Μπελούτσι στα ελληνικά για τη βράβευσή της & η αναφορά στη Μαρία Κάλλας

Πηγή Φωτογραφίας: Backgrid UK / Bestimage

Η Μόνικα Μπελούτσι βραβεύτηκε με το «Χρυσός Αλέξανδρος» για την προσφορά της στον κινηματογράφο

Η εκθαμβωτική Μόνικα Μπελούτσι, επίσημη προσκεκλημένη του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, βραβεύθηκε απόψε πριν την ειδική προβολή της εμβληματικής ταινίας της Μαλένα στο Ολύμπιον, με τον τιμητικό Χρυσός Αλέξανδρος.

View this post on Instagram

A post shared by cinemascot_ (@cinemascot_)

Μια ηθοποιός με ένα μεγάλο φως Λίγο πριν ανεβεί στη σκηνή ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ορέστης Ανδρεαδάκης έκανε μια σύντομη αναφορά στη μεγάλη διαδρομή της στον κινηματογράφο.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Περιφερειάρχη Κεντρική Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος καλωσόρισε την Ιταλίδα ηθοποιό στα ιταλικά.

Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία σύντομα η Μόνικα Μπελούτσι να μπορέσει να γυρίσει ταινία στη Θεσσαλονίκη που διαθέτει το ιδανικό τοπίο για μια κινηματογραφική παραγωγή.

Ακολούθησε ένα βίντεο με σημαντικές στιγμές της καριέρας της.Η ίδια παραλαμβάνοντας το βραβείο συγκινημένη ευχαρίστησε στα ελληνικά λέγοντας για το πόσο σημαντικό είναι ότι βρίσκεται στην Ελλάδα που αγαπά και ειδικά με αφορμή την ταινία που αφορά στη Μαρία Κάλλας που αποτελεί για εκείνη πηγή δημιουργικότητας.

Νωρίτερα το μεσημέρι, δεύτερη μέρα παραμονής της στη Θεσσαλονίκη η Μόνικα Μπελούτσι, αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου επισκέφτηκε την κεντρική έκθεση του Φεστιβάλ με τίτλο «ΦΑΝΤ ΣΜ ΤΑ», καθώς και την έκθεση-καλλιτεχνική εγκατάσταση «Τάκης Κανελλόπουλος – Ονειρεύομαι μια εκδρομή», δηλώνοντας εντυπωσιασμένη τόσο από το περιεχόμενο όσο και από την επιμέλεια των δύο εκθέσεων.

Προτού όμως απολαύσει τις δύο εκθέσεις του φετινού Φεστιβάλ, η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τον ρόλο της Μαρία Κάλλας, τη σπουδαία της καριέρα, τη θέση της γυναίκας στο σύγχρονο κινηματογραφικό τοπίο, αλλά και τη βαθιά της αγάπη για το σινεμά και την τέχνη της υποκριτικής.

Στην αποψινή εκδήλωση το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, Βούλα Πατουλιδου, Πάνος Κούτρας, Τόνια Σωτηροπούλου, Κώστας Μαραβέγιας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments