Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Πεντάρα στη Βαλένθια με Βίνι και Ροντρίγκο! [vid]

Ρεάλ Μαδρίτης: Πεντάρα στη Βαλένθια με  Βίνι και Ροντρίγκο! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram real madrid, Δυο γκολ ο Βίνι, δυο γκολ και δύο ασίστ ο Ροντρίγκο, γκολ και θέαμα στη Μαδρίτη μετά το 0-0 με τη Ράγιο την προηγούμενη αγωνιστική!

Δυο γκολ ο Βίνι, δυο γκολ και δύο ασίστ ο Ροντρίγκο, γκολ και θέαμα στη Μαδρίτη μετά το 0-0 με τη Ράγιο την προηγούμενη αγωνιστική!
H Ρεάλ Μαδρίτης “σκόρπισε” με 5-1 την Βαλένθια στο “Μπερναμπέου” για την 13η αγωνιστική στην Ισπανία, με την ομάδα του Αντσελότι να απέχει από την κορυφή και την Τζιρόνα 2 βαθμούς (34-32) και την Βαλένθια να συμπληρώνει την οκτάδα της βαθμολογίας, μετρώντας 18 (παρέα με Ράγιο και Λας Πάλμας).

Δυο γκολ ο Βίνι, δυο γκολ και δύο ασίστ ο Ροντρίγκο, γκολ και θέαμα στη Μαδρίτη μετά το 0-0 με τη Ράγιο την προηγούμενη αγωνιστική!

Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ στην πρώτη φάση στο ματς, μετά από μαγική πάσα του Κρος, με το δεύτερο γκολ του Καρβαχάλ στη σεζόν στο 3′ για το 1-0, είχε δοκάρι με τον Γερμανό χαφ με φάουλ στο 8′ και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 2-0 με σκόρερ στο 42΄ τον Βίνι από ασίστ του Ροντρίγκο.

Η Βαλένθια είχε κλασικές φάσεις για γκολ με τον Ντούρο στο 10′, στο 15′ και στο 41′. Το 3-0 ο Βίνι στο 49′ από πάσα του Ροντρίγκο και ωραίο δεξί σουτ και το 4-0 από λάθος του Μαμαρντασβίλι ο Ροντρίγκο στο 50′ με την Βαλένθια να αιφνιδιάζεται πλήρως στην εκκίνηση του δεύτερου μέρους από την εξαιρετική Ρεάλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Το 5-0 ο Ροντρίγκο στο 85′ για να μειώσει σε 5-1 ο Ντούρο στο 88′.

Η Ρεάλ, 16 ματς αήττητη με την Βαλένθια από το 2008 (11 νίκες και 5 ισοπαλίες) αγωνίστηκε χωρίς Μπέλιγχαμ (ενοχλήσεις στον ώμο, τελευταία απώλεια) Κέπα, Μιλιτάο, Κουρτουά, Γκιουλέρ, Τσουαμενί, Θεμπάγιος και Ρούντιγκερ και η Βαλένθια, η οποία πήγε αυθημερόν με τρένο στη Μαδρίτη για το ματς χωρίς Ντιακαμπί, Αλμέιδα, Μαρί και τον Αλμαλάχ, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments