Lifestyle

Η αποκάλυψη της Μακρυπούλια για την Κωνσταντινίδου: «Νευριάζει πάρα πολύ με αυτό»

Η αποκάλυψη της Μακρυπούλια για την Κωνσταντινίδου: «Νευριάζει πάρα πολύ με αυτό»

Πηγή Φωτογραφίας: DADDY-COOL.GR

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Μία αποκάλυψη για κάτι που νευριάζει πολύ την φίλη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Σε ένα από τα παιχνίδια, έπρεπε η παίκτρια να μαντέψει τα πρόσωπα κάποιων celebrities λαμβάνοντας υπόψη κάποιες λέξεις που της έδιναν οι συμπαίκτες της. Και μπορεί να βρήκε ποια ήταν η εικονιζόμενη όμως είπε λάθος το επίθετό της. Αντί να πει «Ελισάβετ Κωνσταντινίδου» είπε «Ελισάβετ Κωνσταντινίδη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Και τότε η Ζέτα έκανε την αποκάλυψη!«Πολλοί την λένε Κωνσταντινίδη και νευριάζει πάρα πολύ με αυτό θέλω να σας πω…», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια. Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι οι δύο γυναίκες συνδέονται με μια πολύ στενή φιλία, καθώς μετά το Παρά Πέντε στο οποίο πρωταγωνιστούσαν, είναι αχώριστες!

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο