Lifestyle

Κατερίνα Λιόλιου: Μετά το «Voice» πέρασα πολύ δύσκολα χρόνια είχα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη

Κατερίνα Λιόλιου: Μετά το «Voice» πέρασα πολύ δύσκολα χρόνια είχα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Κατερίνα Λιόλιου

Κατερίνα Λιόλιου: «Υπήρξε μια χρονιά και μάλιστα ήταν η χρονιά πριν το Story, δηλαδή πριν από την πρώτη επιτυχία, που είχα απογοητευτεί κατά ένα μεγάλο μέρος»

Η Κατερίνα Λιόλιου μίλησε για το νέο της άλμπουμ, την διαδρομή μετά το «Voice» και την απογοήτευση που είχε νιώσει μετά το πέρας του διαγωνισμού. Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστάνα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Lioliou (@katerinalioliouofficial)

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μετά το “Voice” ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια, τα πρώτα. Γιατί από μια μεγάλη αναγνώριση ενός παιχνιδιού στην τηλεόραση, ενός τάλεντ σόου ήρθε η πραγματικότητα της δουλειάς. Που σημαίνει άνοιγμα προγραμμάτων, σκληρή δουλειά, εύρεση τραγουδιών. Συνειδητοποίησα ότι είναι μια απαιτητική δουλειά, δουλειά σε πολλά εισαγωγικά γιατί βάζεις πολύ ψυχή μέσα σε αυτό και δεν είναι ένας αγώνας δρόμου αλλά είναι ένας μαραθώνιος».

Έπειτα πρόσθεσε σχετικά με μια δύσκολη χρονιά που είχε: «Υπήρξε μια χρονιά και μάλιστα ήταν η χρονιά πριν το Story, δηλαδή πριν από την πρώτη επιτυχία, που είχα απογοητευτεί κατά ένα μεγάλο μέρος. Μάλιστα είχα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, την γενέτειρα μου, από αντίδραση πιστεύω. “Μα είμαι πέντε χρόνια στη δουλειά, γιατί; Γιατί δεν έρχεται;” έλεγα. Τώρα όμως συνειδητοποιώ ότι αυτά τα χρόνια ήταν που δημιούργησαν τα σωστά θεμέλια για να μπορώ να στέκομαι και να προχωράω τώρα που έχω κάποιες επιτυχίες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments