Πολιτική

Σχοινάς: Η ΕΕ θα προτείνει στη ΔΟΕ ο Mαραθώνιος να γίνεται στην Αθήνα

Σχοινάς: Η ΕΕ θα προτείνει στη ΔΟΕ ο Mαραθώνιος να γίνεται στην Αθήνα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Να γίνεται ο Μαραθώνιος στην αυθεντική του διαδρομή στην Αθήνα, ανεξαρτήτως του πού διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια οι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα προτείνει στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και στον Τόμας Μπαχ, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Να γίνεται ο Μαραθώνιος στην αυθεντική του διαδρομή στην Αθήνα, ανεξαρτήτως του πού διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια οι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα προτείνει στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και στον Τόμας Μπαχ, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Να γίνεται ο Μαραθώνιος στην αυθεντική του διαδρομή στην Αθήνα, ανεξαρτήτως του πού διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια οι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα προτείνει στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και στον Τόμας Μπαχ, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ λίγο πριν την εκκίνηση του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Διότι, είναι ένα γεγονός που συνδέεται άμεσα με την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Έχει ρίζα στην ιστορία και νομίζω ότι είναι μια υπόθεση που αν την παλέψουμε όλοι μαζί, ο Δήμος, η κυβέρνηση, εμείς από την Ευρώπη μπορούμε να τα καταφέρουμε, είπε χαρακτηριστικά.

Όπως σημείωσε ο κ. Σχοινάς, ο Μαραθώνιος είναι ένα διεθνές πανευρωπαϊκό γεγονός μεγάλης εμβέλειας, που φέρνει και τις αξίες τις ευρωπαϊκές στο προσκήνιο: την ανάγκη για ειρήνη, εκεχειρία, συμπερίληψη, ανοχή στο διαφορετικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments