Ζώδια

Ζώδια: O Ερμής στο Τοξότη θα φέρει τύχη μέχρι τις 14 Ιανουαρίου σε 4 ζώδια

Ζώδια: O Ερμής στο Τοξότη θα φέρει τύχη μέχρι τις 14 Ιανουαρίου σε 4 ζώδια
Ζώδια: Σε ποιους θα φέρει τύχη ο Ερμής στο Τοξότη μέχρι τις 14 Ιανουαρίου;

Λέων: Για τους Λέοντες, ο Ερμής στον Τοξότη φέρνει μια περίοδο διανοητικής περιέργειας και πείνας για γνώση. Αυτή η διέλευση πυροδοτεί την επιθυμία για μάθηση και διδασκαλία, καθώς αυξάνονται οι δεξιότητες επικοινωνίας. Οι Λέοντες μπορεί να βρεθούν στο ρόλο του αφηγητή, μοιράζοντας τις εμπειρίες τους με μεράκι. Είναι πιθανό να συμμετάσχουν σε πιο ουσιαστικές συζητήσεις που αντικατοπτρίζουν τα δικά τους ιδανικά και αρχές. Αυτή τη φορά θα μπορούσε επίσης να τους δει να σχεδιάζουν ή να ξεκινούν μακρινά ταξίδια που έχουν σκοπό πέρα από την απλή αναψυχή—ταξίδια που αφορούν τόσο τη μάθηση όσο και την εξερεύνηση. Σχέσεις με μικρότερα σε ηλικία άτομα.

Κριός: Το ζώδιο του Κριού θα νιώσει μια ισχυρή έλξη για να εξερευνήσει βαθύτερες αλήθειες και να επεκτείνει την κατανόησή του για τον κόσμο. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει την επιθυμία να εμπλακούμε με διαφορετικούς πολιτισμούς ή φιλοσοφικά συστήματα. Είναι μια ιδανική στιγμή για τον Κριό να ξεκινήσει μια σειρά σπουδών ή να αρχίσει να γράφει έργα, ειδικά εκείνα που περιλαμβάνουν να μοιράζονται τις δικές τους απόψεις και ιδέες. Η ενέργεια του Ερμή στον Τοξότη μπορεί να κάνει τον Κριό ακόμα πιο ειλικρινή, ενθαρρύνοντάς τον να μοιραστεί την αλήθεια του χωρίς φόβο. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχουν να μην είναι πολύ ωμά ή δογματικοί στις απόψεις τους. Σημαντικά ταξίδια οδηγούν σε επιτυχίες.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι θα διαπιστώσουν ότι ο Ερμής στον Τοξότη ενισχύει την επιθυμία τους να συνδεθούν με άλλους σε πιο βαθύ επίπεδο. Η επικοινωνία μπορεί να στραφεί προς την αναζήτηση της αλήθειας και της σοφίας μέσα σε συνεργασίες και στενές σχέσεις. Είναι μια καλή στιγμή για τους Διδύμους να είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς στις συζητήσεις τους και μπορεί να βρουν τον εαυτό τους να ενεργεί ως μεσολαβητής ή σύμβουλος σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Θα μπορούσαν επίσης να έλθουν να μάθουν νέα πράγματα μέσω των αλληλεπιδράσεων τους με άλλους, πιθανώς να αποκτήσουν νέα χόμπι ή ενδιαφέροντα ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμεύσεων. Βελτίωση σχέσεων και σημαντικές συνεργασίες.

Ζυγός: Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να οξύνει τη διάνοια και την επικοινωνία τους, ιδιαίτερα στον τομέα των ιδεών και της ανταλλαγής γνώσεων. Μπορεί να νιώθουν πιο διατεθειμένοι να εκφράσουν τις σκέψεις τους και θα μπορούσαν να είναι πιο πειστικοί από το συνηθισμένο. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τους Ζυγούς να γράψουν, να διδάξουν ή να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που περιλαμβάνει την ανταλλαγή ιδεών. Μπορεί επίσης να βρουν περισσότερο ενδιαφέρον για την τοπική τους κοινότητα ή για δραστηριότητες που περιλαμβάνουν σύντομα ταξίδια και μαθησιακές εμπειρίες. Η δικτύωση είναι ιδιαίτερα γόνιμη αυτή την περίοδο, καθώς οι Ζυγοί μπορούν να κάνουν συνδέσεις που διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες.

Πηγή: christosarchos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments