Ελλάδα

Η Φίνος Φιλμ με ένα χιουμοριστικό βίντεο με τον Βέγγο εύχεται καλή επιτυχία στους μαραθωνοδρομοίς

Η Φίνος Φιλμ με ένα χιουμοριστικό βίντεο με τον Βέγγο εύχεται καλή επιτυχία στους μαραθωνοδρομοίς

Πηγή Φωτογραφίας: screen/Finos Film @FinosFilm

Μια χιουμοριστική νότα σε όλους τους δρομείς από τη Φίνος Φίλμ

Απολαυστικό είναι το βίντεο της Φίνος Φιλμ για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Βέγγος, Βλαχοπούλου, Ηλιόπουλος, Βουτσάς, Χατζηχρήστος και άλλοι πολλοί αγαπημένοι ηθοποιοί της χρυσής εποχής του ελλληνικού κινηματογράφου… τρέχουν στο βίντεο.

«Σήμερα τρέχουμε! O 40ος Επετειακός Μαραθώνιος της Αθήνας ξεκίνησε και η Φίνος Φιλμ στέλνει μια χιουμοριστική νότα σε όλους τους δρομείς με ευχές για καλή επιτυχία!» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Φίνος Φίλμ.

Μαραθώνιος Αθήνας 2023: Νικητής ο Έντουιν Κίπτο με ρεκόρ διαδρομής

Ο Κενυάτης Έντουιν Κίπροπ Κίπτο είναι ο νικητής του φετινού 40ού Μαραθώνιου της Αθήνας, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει πρώτος στην κλασική διαδρομή και μάλιστα με νέο ρεκόρ διαδρομής.

Ο Αφρικανός δρομέας έφτασε πρώτος στο Καλλιμάρμαρο στάδιο και γνώρισε την αποθέωση από τους χιλιάδες ανθρώπους που περίμεναν να χειροκροτήσουν τον πρώτο αθλητή και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες σε αυτόν τον κλασικό αγώνα.Ο 30χρονος δρομέας τα έδωσε όλα στο φινάλε και κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ διαδρομής που κρατούσε από τις 9 Νοεμβρίου 2014 ο Κενυάτης Φελιξ Κιπτσιρτσιρ. Συγκεκριμένα, ο Έντουιν Κίπροπ Κίπτο τερμάτισε σε 2:10.34 με το προηγούμενο ρεκόρ να είναι 2:10.37.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments