Lifestyle

Λαζόπουλος: Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο Καστελόριζο και η αποθέωστη στα σχόλια από τον κόσμο

Λαζόπουλος: Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στο Καστελόριζο και η αποθέωστη στα σχόλια από τον κόσμο

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/lakislazopoulos_official

Από τις σπάνιες φορές που ο Λάκης Λαζόπουλος δημοσιεύει μία από τις πιο ανάλαφρες στιγμές του.

Το μαγευτικό Καστελόριζο επέλεξε ο Λάκης Λαζόπουλος για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής «ήρθε σε κέφι» κι επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο με τον ίδιο να χορεύει ζεϊμπέκικο σε ένα από τα στενά του νησιού κι υπό τους ήχους του «Αντιλαλούν οι φυλακές».

«Η περιπέτεια ξεκινάει το 2016 όταν την ακούω…».«Μικρό χορευτικό σε μια στιγμή κεφιού εδώ στο μοναδικό Καστελόριζο! Έτσι μια στροφή τώρα που στρίβει κι αυτό το καλοκαίρι!» έγραψε κάτω από το βίντεο ο Λάκης Λαζόπουλος.Από τις σπάνιες φορές που ο Λάκης Λαζόπουλος δημοσιεύει…

View this post on Instagram

A post shared by Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official)

Το μαγευτικό Καστελόριζο επέλεξε ο Λάκης Λαζόπουλος για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής «ήρθε σε κέφι» κι επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο με τον ίδιο να χορεύει ζεϊμπέκικο σε ένα από τα στενά του νησιού κι υπό τους ήχους του «Αντιλαλούν οι φυλακές». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για το θάνατο της συζύγου του «Η περιπέτεια ξεκινάει το 2016 όταν την ακούω…».

«Μικρό χορευτικό σε μια στιγμή κεφιού εδώ στο μοναδικό Καστελόριζο! Έτσι μια στροφή τώρα που στρίβει κι αυτό το καλοκαίρι!» έγραψε κάτω από το βίντεο ο Λάκης Λαζόπουλος.

Από τις σπάνιες φορές που ο Λάκης Λαζόπουλος δημοσιεύει μία από τις πιο ανάλαφρες στιγμές του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments