Ελλάδα

Υπόθεση Κιβωτού: Παίρνει πίσω τις κατηγορίες κατά του Πατέρα Αντώνιου ο 16χρονος

Υπόθεση Κιβωτού: Παίρνει πίσω τις κατηγορίες κατά του Πατέρα Αντώνιου ο 16χρονος

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ

Ανατροπή στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου καθώς ένα από τα δύο παιδιά που είχαν καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια κάνει στροφή 180 μοιρών.

Για πλαστογραφία κάνει λόγο η μητέρα του 16χρονου, ο οποίος κατήγγειλε τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου πατέρα Αντώνιο για ασελγείς πράξεις, διαψεύδοντας τις επιστολές που έχουν δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ώρες, και στις οποίες φέρονται η ίδια και το παιδί της να ανασκευάζουν τις αρχικές κατηγορίες.

Σε επικοινωνία του Mega με τη μητέρα του 16χρονου, η τελευταία διέψευσε ότι εκείνη ή το παιδί τις ανασκεύασαν. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πρόκειται για πλαστογραφία και πως θα κινηθεί νομικά.

«Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα. Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν σωματικά και ψυχολογικά. Δεν υπάρχει (η επιστολή) είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» υποστήριξε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Σε δηλώσεις προχώρησε και ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Ειδικότερα τόνισε τα εξής: «Είναι όλως διόλου ψευδές, συκοφαντικό και εξ αυτού του λόγου θα κινηθούμε νομικά. Δεν υπάρχει καμία υπογραφή της, είναι πλαστογραφημένη και όσοι προσπαθούν να ”ξεπλύνουν” τον πατέρα Αντώνιο στο δικαστήριο, θα καταπέσουν δυστυχώς και θα αποτραπούν από τη Δικαιοσύνη, διότι ένα είναι το μόνο σίγουρο, ότι η αλήθεια θα λάμψει και σε αυτήν την υπόθεση που έχω αναλάβει ως πληρεξούσιος δικηγόρος του παθόντος, ως θύματος του πατέρα Αντωνίου που κατηγορείται για ασέλγεια κατά ανηλίκου, σε κατάχρηση ανηλίκου» υποστηρίζει ο δικηγόρος.

Το χρονικό της ανατροπής

Νέα τροπή στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου έδωσε νωρίτερα η επιστολή του 16χρονου, βασικού κατήγορου του πατέρα Αντωνίου για τις πράξεις ασέλγειας σε βάρος τροφίμων της Δομής, με την οποία διέψευδε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ιδρυτή της Οργάνωσης.

Στην επιστολή του ο 16χρονος υποστήριζε πως όσα κατέθεσε για τα περιστατικά ασέλγειας με θύμα τον ίδιο και δράστη τον πατέρα Αντώνιο ήταν ψέματα παρασυρόμενος από κάποιους που του προσέφεραν ακόμη και χρήματα προκειμένου να πλήξει τον ιερέα.

Παράλληλα, ο 16χρονος ζητούσε συγγνώμη από τον πατέρα Αντώνιο για το κακό που του προκάλεσε ενώ τις σχετικές κατηγορίες αποσύρει με επιστολή της και η μητέρα του επιβεβαιώνοντας πως το παιδί της είπε ψέματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments