Πολιτική

Κασσελάκης: “Δεν είμαι φαινόμενο αλλά δεν αρκούν τα social media από μόνα τους” [vid]

Κασσελάκης: “Δεν είμαι φαινόμενο αλλά δεν αρκούν τα social media από μόνα τους” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365175] ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ ΚΟΝΤΙΑΔΗ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ - ΤΟ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε στην τοποθέτησή του ότι η εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι δεν ήταν σωστή η εσωκομματική λειτουργία του

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ξενοφώντος Κοντιάδη “Φαινόμενο ΚασσελάκηΤο μεσσιανικό προσωπείο της μεταδημοκρατίας” στην ΕΣΗΕΑ βρέθηκε φυσικά ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ένα νέο μήνυμα στους εσωκομματικούς αντιπάλους του ότι δεν θα αφήσει κανέναν να τελειώσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε με τη συμμετοχή του ιστορικού, όμοτιμου καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αντώνη Λιάκου και του συγγραφέα, καθηγητή Παντείου Πανεπιστημιου, κ. Ξενοφώντος Κοντιάδη.

Ο κ. Κοντιάδης που ξεκίνησε τη συζήτηση, ανέφερε ότι σκοπός της εκδήλωσης και του βιβλίου δεν είναι να ρίξει φως στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη αλλά στο πώς κάποιος άγνωστος έγινε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσα σε ένα διάστημα τεσσάρων εβδομάδων. Σημείωσε ακόμα στην εναρκτήρια τοποθέτησή του ότι μπροστά στην απελπισία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ από την εκλογική συντριβή τους, ο Κασσελάκης τους προσέφερε τη χαμένη ελπίδα και το ερώτημα πλέον είναι αν ο Μεσσίας θα αποδειχθεί αληθινός ή όχι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments