Lifestyle

Χαμογαλάει ξανά ο Νότης Σφακιανάκης – Τα ξαναβρήκε με την πρώην σύζυγό του, 2 χρόνια μετά

Χαμογαλάει ξανά ο Νότης Σφακιανάκης – Τα ξαναβρήκε με την πρώην σύζυγό του, 2 χρόνια μετά

Πηγή Φωτογραφίας: True.gr

Το ζευγάρι φαίνεται να μένει μαζί στο σπίτι τους στη Βάρκιζα όπου έμειναν μαζί για πάνω από 25 χρόνια.

Ξανά μαζί με την πρώην σύζυγό του Κίλι, είναι ο Νότης Σφακιανάκης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

View this post on Instagram

A post shared by Νότης Σφακιανάκης (@notis_sfakianakis)

Χαμογαλάει ξανά ο Νότης Σφακιανάκης Αυτός είναι και ο λόγος που ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο σπίτι αυτό αφού το είχε αφήσει κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα και έμενε σε ένα μικρότερο διαμέρισμα στην περιοχή.

Ο Νότης Σφακιανάκης επέλεξε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια με την τελευταία του εμφάνιση να γίνεται το 2020 για ένα δικαστήριο. Ταυτόχρονα, απουσιάζει από τις πίστες από το 2019 όταν και εμφανίστηκε τελευταία φορά στο Βοτανικό.

Στο διάστημα αυτό, στενός του συνεργάτης μετέφερε το γεγονός ότι ο τραγουδιστής έχει πλέον χωρίσει με τη γυναίκα του Κίλι με τις φήμες ούτε να επιβεβαιώνονται από τον ίδιο ούτε να καταρρίπτονται. Αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο έκανε πάντα ο ίδιος.

Τα τελευταία 3 χρόνια ήταν βέβαια πολύ δύσκολα για το ζευγάρι. Αρχικά η Κίλι πέρασε ένα δύσκολο πρόβλημα υγείας το οποίο την ταλαιπώρησε ωστόσο τώρα είναι όλα ελεγχόμενα. Ο τραγουδιστής από την άλλη έχασε την αγαπημένη του μητέρα ενώ και η περίοδος του Κορονοϊού ήταν δύσκολη.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του τραγουδιστή πάντως μεταφέρουν τώρα ότι ο ίδιος δηλώνει πως θέλει να επιστρέψει στις πίστες. Μάλιστα, αναφέρει ότι η επόμενη χρονιά θα δείξει την πορεία των επαγγελματικών του σχεδίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments