Lifestyle

Lila: Πιο γυμνή από ποτέ εμφανίστηκε στα βραβεία – «Αγαπώ το σώμα μου»

Lila: Πιο γυμνή από ποτέ εμφανίστηκε στα βραβεία –  «Αγαπώ το σώμα μου»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/timoskoni

Η εμφάνιση της Λίλας Τριάντη συζητήθηκε όσο λίγες - «Φόρεσε την κορδέλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο» γράφουν στο TikTok

Η τραγουδίστρια Λίλα Τριάντη ή αλλιώς Lila έδωσε το «παρών» στα MadWalk 2023, κάνοντας μια από τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις της βραδιάς.

View this post on Instagram

A post shared by (@lilatrianti)

Η ίδια επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα σε σκούρα απόχρωση του κόκκινου, με περίπλοκα δεσίματα και πολλά σημεία του σώματος να μένουν ακάλυπτα, όπως η πλάτη, η περιοχή της κοιλιάς και το ένα πόδι της.

Όταν ρωτήθηκε για το ποιο είναι το πιο άβολο ρούχο που έχει φορέσει ποτέ, η Lila απάντησε: «Να σου πω κάτι, παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο για μένα, να είμαι άνετη, ειδικά στη σκηνή. Ένα τεράστιο μπουφάν είχα βάλει κάποια στιγμή, που ήταν πάρα πολύ ογκώδες και βαρύ και ήταν το πιο άβολο. Σε ένα βιντεοκλίπ ευτυχώς, οπότε σώζεται εκεί η κατάσταση». Το βίντεο με την απάντησή της δημοσιεύτηκε στο TikTok και πολλοί από όσους το παρακολούθησαν, απόρησαν και δεν το άφησαν ασχολίαστα όσα είπε, αλλά και την εμφάνισή της. «Πιο άβολο από αυτό που φοράς;» γράφει κάποιος. «Πήρε την κορδέλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο», σχολίασε κάποιος άλλος.

Δείτε το βίντεο

@madtv Ποιο είναι το πιο άβολο ρούχο που έχει φορέσει η @LILA? ☄️ #MadWalk23 #MadWalk #ThreeCents #MadTVGreece ♬ original sound – Mad TV

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments