Πολιτική

Φάμελλος: Καλύτερα να κάνετε κρύα αστεία για το Βlack Friday παρά καταστροφικές πολιτικές

Φάμελλος: Καλύτερα να κάνετε κρύα αστεία για το Βlack Friday παρά καταστροφικές πολιτικές

Πηγή Φωτογραφίας: Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με αντικείμενο την ενημέρωση για την υλοποίηση των πρωτοβουλιών της Κυβέρνησης σχετικά με την ανασυγκρότηση των περιοχών της Θεσσαλίας και του Έβρου και την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Κρύο αστείο» χαρακτήρισε ο Σωκράτης Φάμελλος το σχόλιο του πρωθυπουργού

«Κρύο αστείο» χαρακτήρισε ο Σωκράτης Φάμελλος το σχόλιο του πρωθυπουργού για την εσωκομματική κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο χαρακτήρισε «κόμμα Black Friday, -50%» λόγω των αποχωρήσεων βουλευτών και στελεχών.

«Καλύτερα να κάνετε κρύα αστεία για το Βlack Friday παρά καταστροφικές πολιτικές στη Θεσσαλία, τον Έβρο και τη Ρόδο» ανέφερε ο επικεφαλής της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης λαμβάνοντας τον λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης για την κλιματική κρίση και την πορεία αποκατάστασης των έργων ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας και του Έβρου.

«Ξαναφέρνω κρίσιμα ερωτήματα γιατί εμείς κάνουμε προτάσεις» είπε σε άλλο σημείο της δευτερολογίας του ο κ. Φάμελλος για να επικαλεστεί ανακοινώσεις ΜΚΟ που είναι κατά της εκτροπής του Αχελώου.

«Θα σχεδιάσετε την στρατηγική διαχείρισης υδάτων της Θεσσαλίας με εκτροπή του Αχελώου;» ρώτησε και συνέχισε «ο ψευδοεκσυγχρονιστής τα βάζει με την επιστήμη με ευθείες απειλές» απαντώντας με τον τρόπο αυτό στην πρόταση του πρωθυπουργού για την ενεργή συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων επιστημονικών φορέων (ΕΜΥ – Αστεροσκοπείο) στην Πολιτική Προστασία αντί του ινστιτούτου έρευνας.

«Τι θα τους κάνετε; Θα τους απειλείτε με ξερονήσια; Όπως κάνετε με εκπαιδευτικούς; Ισχύουν αυτά, τα έχω ακούσει» είπε ο ίδιος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments