Οικονομία

Αυτοψία Σκρέκα στην Ερμού για την Black Friday: Νομίζω ότι το εμπόριο τηρεί το νόμο απαρέγκλιτα

Αυτοψία Σκρέκα στην Ερμού για την Black Friday: Νομίζω ότι το εμπόριο τηρεί το νόμο απαρέγκλιτα

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Στον μεγαλύτερο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την οδό Ερμού , βρέθηκε λίγο μετά το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Στον μεγαλύτερο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την οδό Ερμού , βρέθηκε λίγο μετά το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Στον μεγαλύτερο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την οδό Ερμού , βρέθηκε λίγο μετά το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, με αφορμή την ημέρα των μεγάλων προσφορών, την Black Friday. «Είμαστε εδώ με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, θα κάνουμε τη βόλτα μας την καθιερωμένη στην αγορά, θα ελέγξουμε και θα τσεκάρουμε αν είναι σωστά αποτυπωμένες οι εκπτώσεις», είπε ο Κώστας Σκρέκας.

«Φαίνεται ότι τα καταστήματα έχουν ενημερωθεί για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αποτυπώνονται και να φαίνονται οι εκπτώσεις στις βιτρίνες και στα προϊόντα τα οποία πωλούν. Εμείς ως αρμόδιο υπουργείο με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, έχουμε προχωρήσει σε τιμοληψίες χιλιάδων προϊόντων όλο το προηγούμενο διάστημα, ώστε να διασφαλίσουμε ότι από σήμερα και μετά, τα προϊόντα που προσφέρονται με έκπτωση πραγματικά να προσφέρονται σε πραγματικές εκπτώσεις. Νομίζω ότι το εμπόριο τηρεί το νόμο απαρέγκλιτα και σίγουρα οι καταναλωτές θα έχουν ευκαιρία να αγοράζουν σε πολύ χαμηλές τιμές», πρόσθεσε ο Κώστας Σκρέκας.

Ως και 50% φτάνουν οι εκπτώσεις και σε αρκετές περιπτώσεις το ξεπερνούν, είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης.

Ακόμα, έκανε λόγο για «υγιή επιχειρηματικότητα καλές βιτρίνες, γεμάτα ράφια και πολύ καλές τιμές και πάνω από όλα το χαμόγελο των εργαζομένων που δίνουν τη μεγάλη απάντηση σε αυτή τη συζήτηση που έχει γιγαντωθεί το τελευταίο διάστημα περί αισχροκέρδειας, φοροδιαφυγής και μη αληθινών εκπτώσεων. Οι καταναλωτές είναι κοντά μας και είναι αυτοί που μάς κρίνουν αυστηρά και χαίρομαι γιατί σήμερα θα μπορέσουν να αποκτήσουν αυτά που θέλουν σε πολύ καλές τιμές. Χαίρομαι γιατί έχουμε δίπλα μας τον υπουργό Ανάπτυξης και είναι κοντά μας για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments