Αθλητισμός

Ανοίγει ο δρόμος για τον Πετρούσεφ! Μένει ελεύθερος από τους Σακραμέντο Κινγκς! [vid]

Ανοίγει ο δρόμος για τον Πετρούσεφ! Μένει ελεύθερος από τους Σακραμέντο Κινγκς! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: sporttime,Με αυτόν τον τρόπο η προσπάθεια του 23χρονου να μείνει ρε ρόστερ ομάδας του ΝΒΑ έλαβε τέλος με τα σενάρια να δείχνουν προς την Ευρώπη. Φυσικά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη είναι εμφανές με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τον Σέρβο πολύ ψηλά στη λίστα τους για την ενίσχυση της frontline.

Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Φίλιπ Πετρούσεφ αποτελεί παρελθόν από τους Σακραμέντο Κινγκς με τον έγκριτο δημοσιογράφο να προσθέτει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Το ταξίδι του Φίλιπ Πετρούσεφ με τους Σακραμέντο Κινγκς έφτασε στο τέλος του σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι. Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ δεν είχε ενεργό ρόλο στο ροτέισον του Μάικ Μπράουν από τότε που έφτασε μέσω ανταλλαγής από τους Φιλαδέλφεια 76ερς κι έτσι αποδεσμεύτηκε από την ομάδα.

Με αυτόν τον τρόπο η προσπάθεια του 23χρονου να μείνει ρε ρόστερ ομάδας του ΝΒΑ έλαβε τέλος με τα σενάρια να δείχνουν προς την Ευρώπη. Φυσικά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη είναι εμφανές με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τον Σέρβο πολύ ψηλά στη λίστα τους για την ενίσχυση της frontline.

Βέβαια υπάρχει ένα «παραθυράκι» 48 ωρών το οποίο επιτρέπει στα υπόλοιπα franchise του ΝΒΑ να δώσουν στον Πετρούσεφ το συμβόλαιο που είχε στους Κινγκς αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται σχεδόν αδύνατο.

Έτσι, ύστερα από κάτι λιγότερο από 7 λεπτά συμμετοχής συνολικά με την ομάδα της Καλιφόρνια αλλά και 9 DNP (Did Not Play) θα χρειαστεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments