Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: «Τρέλα» στην Ρουμανία με τον Άλι Σαμάτα! [vid]

ΠΑΟΚ: «Τρέλα» στην Ρουμανία με τον Άλι Σαμάτα! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364996] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

«Τρέλα» στην Ρουμανία με τον Άλι Σαμάτα! Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, άναψε φωτιές, φωτογραφίζοντας ως πιθανό στόχο τον Τανζανό επιθετικό του ΠΑΟΚ και τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν στην χώρα!

Μια συνέντευξη του εκκεντρικού ιδιοκτήτη της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, ήταν αρκετή για να βάλει… φωτιά στον Τύπο της Ρουμανίας.

Όπως ανέφερε: «Δεν δίνω εκατομμύρια, θα δώσω όμως ένα εκατομμύριο για έναν επιθετικό. Για παράδειγμα, τώρα έχω κάνει προσφορά ύψους 800.000 για επιθετικό που παίζει στο εξωτερικό. Ποιος μπορεί να δώσει τόσα χρήματα στη Ρουμανία, ποιον βλέπεις να κοστίζει τόσο εδώ;

Ο επιθετικός είναι από την Αφρική και παίζει στην Ευρώπη. Με εξαίρεση αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μεταγραφικό μέτωπο. Έχω αποφασίσει ότι είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη μεσαία μας γραμμή ως έχει».

Η τοποθέτηση αυτή έγινε… viral καθώς οι Ρουμάνοι την συνδέουν με τον Άλι Σαμάτα!

«Σχετικά με τον επιθετικό που είπε ο Τζίτζι Μπεκάλι ότι έκανε προσφορά 800 χιλιάδων ευρώ, έχουμε ήδη όνομα. Σύμφωνα με πηγές, πρόκειται για τον Άλι Σαμάτα, παίκτη που επίσης αναπτύχθηκε στη Δύση και έπαιζε στην Τουρκία την περσινή σεζόν. Είναι ο μοναδικός Αφρικανός επιθετικός στον ΠΑΟΚ, ένας εξαιρετικά ενδιαφέρον παίκτης» αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Χόρια Ιβανόβιτσι έσπευσε να σημειώσει πως: «Φαίνεται ότι το παζλ ενώνεται. Είναι από την Τανζανία, έχει ύψος 183 εκατοστά και παίζει στον ΠΑΟΚ. Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί ο Τζίτζι Μπεκάλι είδε τους αγώνες της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μόλις έκανα τη σύνδεση. Ο Τζίτζι Μπεκάλι δεν είχε λόγο να μας μιλήσει ξαφνικά για τον Ραζβάν Λουτσέσκου».

Η αλήθεια είναι πως ο Τζίτζι Μπεκάλι αναφέρθηκε και στον προπονητή του ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως εμπνεύστηκε από τον… Ραζβάν Λουτσέσκου, στον πανηγυρισμό του στο γκολ του Κομάν.

«Το γκολ του Κομάν ήταν σαν αυτά του Μέσι, ο τερματοφύλακας δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Πλέον δεν αντιδράω όπως παλιότερα στα γκολ. Απλώς σηκώνω τα χέρια ψηλά, όπως ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Αν δω σε κάποιον κάτι που μου αρέσει, το αναπαράγω. Αντί να κάνω σαν τρελός, να τρέχω και να κουνάω τα χέρια, επέλεξα αυτό. Το είδα στον Ράζβαν και το επανέλαβα», είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα.

Πηγή: sdna.gr//Ελένη Μπούντου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments