Αθλητισμός

1-1 Έληξε το παιχνίδι μεταξύ Λεβαδειακού και ΑΕΛ για την 11η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2

1-1 Έληξε το παιχνίδι μεταξύ Λεβαδειακού και ΑΕΛ για την 11η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2

Πηγή Φωτογραφίας: SUPER LEAGUE 2 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Λεβαδειακού και ΑΕΛ για την 11η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2. Οι Βοιωτοί με αυτό το αποτέλεσμα διατήρησαν την διαφορά των πέντε βαθμών από την δεύτερη θέση. Στους 23 πόντους είναι ο Λεβαδειακός, στους 18 η ΑΕΛ.

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι. Ο Γιαννιώτας κέρδισε πέναλτι, ο Νίκας το εκτέλεσε και οι γηπεδούχοι απέκτησαν προβάδισμα στο 9ο λεπτό.

Στο πρώτο μέρος οι φάσεις ήταν ελάχιστες, με τον Λεβαδειακό ωστόσο να είναι ελαφρώς καλύτερος και να υπερασπίζεται δίχως πρόβλημα το προβάδισμά του. Η κατάσταση άλλαξε στο δεύτερο μέρος.

Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν δυνατά με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο 57′ η ΑΕΛ πλησίασε στην ισοφάριση, με τον Πεντρόσο να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά, οι βυσσινί έφεραν την ισοφάριση στο 67ο λεπτό με όμορφο γκολ του Αντράντα, ο οποίος βρήκε δίχτυα εκτελώντας εκτός περιοχής. Το 1-1 παρέμεινε έως το φινάλε, ενώ μετά την λήξη του αγώνα αποβλήθηκε ο Ηλιάδης της ΑΕΛ.

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Ρομό, Νίκας, Μεχία, Γιαννιώτας, Λιάγκας, Κουάδρα, Τσελεπίδης ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Μαϊδανός, Κοσσονού, Αντράντα, Οτόρμιν, Μαυριάς, Πεντρόσο

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο

Ηρακλής – ΑΕΚ Β’ 1-0 (17′ Εμπό) Αιολικός – Καμπανιακός 4-2 (9′-69′ Νόμο, 18′ Μανούσος, 67′ Γιόκε/44′ Γιουκούδης, 87′ Μανιός) Μακεδονικός – Απόλλων Πόντου 3-1 (1′ Τσιλιγκίρης, 66′ Τσουκάνης, 93′ Μπιανκόνι/59′ Αμπούντου) Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου 2-0 (73′ Σταματόπουλος, 76′ Βερνάρδος) Λεβαδειακός – ΑΕΛ 1-1 (9′ Νίκας / 67′ Ανδράδα) Ρεπό: Κοζάνη, ΠΑΟΚ Β’

ΠΗΓΗ – SPORTS24.GR

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments