Lifestyle

Ήβη Αδάμου: Τον γνώρισε στα 16 της, έμεινε έγκυος στα 24 – Τα γενέθλια της με τον Κουινέλη

Ήβη Αδάμου: Τον γνώρισε στα 16 της, έμεινε έγκυος στα 24 – Τα γενέθλια της με τον Κουινέλη

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@iviadamou

Η ανάρτηση της Ήβης Αδάμου για τα γενέθλιά της

Η Ήβη Αδάμου γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της με ένα αξέχαστο πάρτι, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουινέλη και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.

View this post on Instagram

A post shared by Michalis Stavento (@michalis_stavento)

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της, μεταξύ των οποίων και ένα τρυφερό στιγμιότυπο που φιλάει τον Μιχάλη Κουινέλη και τις συνόδευσε με τη λεζάντα «Η καρδιά μου ξεχειλίζει από ευγνωμοσύνη και αγάπη για όλους τους καταπληκτικούς φίλους που ήπιαμε παρέα τα 8 τελειωμένα σφηνάκια… Περιτριγυρισμένοι από τους καλύτερους φίλους, γελάσαμε, χορέψαμε και δημιουργήσαμε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και κάνατε τη χθεσινή βραδιά να μου μείνει αξέχαστη. Στην υγειά της φιλίας λοιπόν, του γέλιου και των περιπετειών που βρίσκονται μπροστά μας».

Το ζευγάρι έκανε σχέση όταν η τραγουδίστρια ήταν 19 ετών και στα 24 της έγινε μητέρα, με την κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη, να συμπληρώνει την ευτυχία τους.

Γνωρίστηκαν το 2012, όσο η τραγουδίστρια ήταν ακόμη διαγωνιζόμενη στο «X-Factor» και συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2010, στο τραγούδι «Σαν Έρθει η Μέρα».Μπορεί η Ήβη Αδάμου να είναι 30 ετών και ο Μιχάλης Κουϊνέλης 44, αλλά η διαφορά ηλικίας δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στη δημιουργία μίας πανέμορφης οικογένειας

Η ανάρτηση της Ήβης Αδάμου για τα γενέθλιά της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments