Lifestyle

Καινούργιου: «Εύχομαι καλή επιτυχία στον πρώην μου, Φίλιππο – Έχω φάει επικές χυλόπιτες»

Καινούργιου: «Εύχομαι καλή επιτυχία στον πρώην μου, Φίλιππο – Έχω φάει επικές χυλόπιτες»

Πηγή Φωτογραφίας: (Instagram/katken85)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Δεν μπορώ να πω ότι μου την πέφτει το σύμπαν, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν τη φλερτάρουν

Για το φλερτ που δέχεται, αλλά και τις χυλόπιτες που έχει «φάει» από άνδρες μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου σε δηλώσεις της, το βράδυ της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου.

Σε απόσπασμα που παρουσίασε το «MEGA Kαλημέρα», αρχικά τη ρώτησαν για την πρόσφατη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην ίδια και τη Φαίη Σκορδά, για το οποίο και απάντησε: «Ό,τι είχα να πω το είπα και το έχω κλείσει αυτό το κεφάλαιο».

Όσο για το αν δέχεται φλερτ όταν βγαίνει έξω, η παρουσιάστρια είπε:

«Δεν μπορώ να πω ότι βγαίνω έξω και πέφτουν όλοι τανάσκελα και μου την πέφτει το σύμπαν. Έχω κάνει κι εγώ το πρώτο βήμα και μου έχει βγει σε κακό, έχω φάει επικές χυλόπιτες, δηλαδή από ένα σημείο και μετά, ο άλλος να εξαφανίζεται».

Τέλος, για το γεγονός ότι μιλάει στον τηλεοπτικό αέρα για τα προσωπικά της, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Εμένα μ΄ αρέσει οι παρουσιαστές να μιλάνε για τη ζωή τους».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο