Lifestyle

Ταμίλα Κουλίεβα: Μιλάει για το διαζύγιό της με τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη μετά από 30 χρόνια γάμου

Ταμίλα Κουλίεβα: Μιλάει για το διαζύγιό της με τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη μετά από 30 χρόνια γάμου

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ant1tv

Η ηθοποιός συνεργάζεται φέτος στο θέατρο με τον πρώην σύζυγό της.

Η Ταμίλα Κουλίεβα υπήρξε για 30 χρόνια παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη. Μια σχέση ζωής με πολλές διακυμάνσεις μέσα στα χρόνια που ξεκίνησε από τη γνωριμία τους στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, συνέχισε με τον γάμο τους και τον ερχομό του γιου τους Στέφανου και την επιστροφή στην Ελλάδα.

View this post on Instagram

A post shared by Tamilla Kulieva (@tamillakulievaofficial)

Έπειτα από 30 χρόνια μαζί, η Ταμίλα Κουλίεβα με τον Γρηγόρη Καραντινάκη πήραν την απόφαση να χωρίσουν, αλλά παραμένουν οικογένεια ο ένας για τον άλλον και φέτος συνεργάζονται και στην παράσταση «Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας», στην οποία εκείνη έχει αναλάβει τον σκηνοθετικό ρόλο.

Ο 32χρονος Στέφανος Καραντινάκης έχει επιλέξει μια διαφορετική καριέρα από εκείνη των γονιών του. Σπούδασε στο Πολυτεχνείο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και είναι 32 χρονών. «Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω την ηλικία του Στέφανου για να καταλάβω πού βρίσκομαι κι εγώ ηλικιακά, αλλά και για να μπορώ να τον σκέφτομαι και να του συμπεριφέρομαι σαν να είναι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος, που είναι.

Ο Στέφανος ήρθε στη ζωή τους με έναν τολμηρό τρόπο για εκείνη την εποχή, αφού η Ταμίλα Κουλίεβα είχε γεννήσει στο σπίτι, μέσα στο νερό, σε μια εποχή που κάτι τέτοιο ήταν ακόμη άγνωστο στο ευρύ κοινό. «Μοιραστήκαμε αυτή την εμπειρία με τον πατέρα του», ανέφερε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη».

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να παίρνουν αποφάσεις θαρραλέα και να σκέφτονται πάνω από όλα το δικό τους καλό. Δηλαδή αν θα είναι καλύτερα σε σχέση ή αν δεν είσαι καλά, νομίζω ότι δεν βοηθάς και το παιδί σου. Έχουμε πολύ καλή φιλία, συνεργασία, αγάπη, αισθάνομαι οικογένεια με τον πατέρα του Στέφανου», εξομολογήθηκε ακόμα η ηθοποιός για τον χωρισμό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments