Πολιτική

Σχοινάς: «Δεν υπάρχει πιο αντιβρετανική συμπεριφορά από αυτή του Ρίσι Σούνακ»

Σχοινάς: «Δεν υπάρχει πιο αντιβρετανική συμπεριφορά από αυτή του Ρίσι Σούνακ»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),«Πυρά» κατά του Βρετανού πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς μετά την ακύρωση της συνάντησης του Ρίσι Σούνακ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Πυρά» κατά του Βρετανού πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς μετά την ακύρωση της συνάντησης του Ρίσι Σούνακ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Πυρά» κατά του Βρετανού πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς μετά την ακύρωση της συνάντησης του Ρίσι Σούνακ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει πιο αντιβρετανική συμπεριφορά από αυτή του Ρίσι Σούνακ».

Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν υπογράμμισε:

«Έχω σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχω ζήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι ανεξήγητο πώς ο Βρετανός πρωθυπουργός μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο αρνείται να μιλήσει σε κάποιον με τον οποίο διαφωνεί. Αυτό είναι τόσο αντιβρετανικό, πιο αντιβρετανικό δεν γίνεται. Δεν βρίσκω λόγια για όσα συνέβησαν».

Στο μεταξύ, η διπλωματική διαμάχη Ελλάδας – Βρετανίας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα βαθαίνει μετά την «αχρείαστη» όπως τη χαρακτηρίζουν οι Financial Times ακύρωση της συνάντησης.

Η πλευρά Σούνακ ακόμη και τώρα υποστηρίζει ότι η συνάντηση θα γινόταν με την προϋπόθεση ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν θα έθετε το θέμα των Γλυπτών του Παρθενώνα, κάτι το οποίο αρνείται κατηγορηματικά η Αθήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments