Lifestyle

Κούγιας: «Να σταματήσει η πρώην γυναίκα μου να κάνει δηλώσεις γιατί δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση μου»

Κούγιας: «Να σταματήσει η πρώην γυναίκα μου να κάνει δηλώσεις γιατί δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση μου»

Πηγή Φωτογραφίας: taxydromos.gr

Κούγιας: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση» - Βατίδου: «Θέλει σκέψη να ξαναπαντρευτώ τον Αλ. Κούγια - Το δις εξαμαρτείν ουκ γυναικός σοφής!»

Ο Αλέξης Κούγιας έβαλε οριστικό τέλος στις φήμες περί επανασύνδεσης με την Εύη Βατίδου.

View this post on Instagram

A post shared by Εύη Βατίδου (@evivatidou_official)

Ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» στις πρόσφατες δηλώσεις της πρώην συζύγου του, που μίλησε για ενδεχόμενο επανασύνδεσης μεταξύ τους.

«Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου ζωή στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εδώ και αρκετά χρόνια, έχω μια προσωπική σχέση με μια εξαιρετική προσωπικότητα και όλες αυτές οι δηλώσεις της πρώην συζύγου μου δημιουργούν προβλήματα, γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω κι εγώ σε αυτόν τον τρόπο σκέψης».

Αναφορικά με τη δήλωση που έκανε η Εύη Βατίδου, στην οποία υποστήριξε πως δεν εγκρίνει τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια, ο ίδιος είπε: «Δεν απάντησα σε αυτή τη δήλωση. Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δεν θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε τον χαρακτήρα του. Μόνο καλό έχω κάνει στην Εύη Βατίδου».

Τέλος, δήλωσε: «Πρέπει να το ξεκόψουμε αυτό το θέμα και θα την παρακαλούσα να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοια θέματα. Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, έχουμε μια φυσιολογική σχέση σε όλα τα επίπεδα και δεν ασχολείται με αυτά. Αυτή η κοπέλα στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments