Lifestyle

Μπράτης: «Εγώ είμαι γκέι και πληρώνω την ίδια εφορία με έναν στρέιτ θα έπρεπε να έχω ίδια δικαιώματα»

Μπράτης: «Εγώ είμαι γκέι και πληρώνω την ίδια εφορία με έναν στρέιτ θα έπρεπε να έχω ίδια δικαιώματα»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ Angelos Bratis

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Μπράτης: «Καλά έκανε η κυρία Ακρίτα και ζήτησε την παραίτηση του κυρίου Βορίδη, τη ζητώ κι εγώ μαζί της».

O Άγγελος Μπράτης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και την τεκνοθεσία.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» κι αρχικά, δήλωσε: «Οι φωνές που δεν σέβονται την ελευθερία του άλλου να θαφτούν εκεί που πρέπει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι έχουμε ίδια δικαιώματα, όχι μόνο ίσες υποχρεώσεις. Εγώ που είμαι γκέι, πληρώνω την ίδια εφορία με έναν στρέιτ άντρα. Θα έπρεπε να έχω ακριβώς τα ίδια δικαιώματα. Καλάα έκανε η κυρία Ακρίτα και ζήτησε την παραίτηση του κυρίου Βορίδη, τη ζητώ κι εγώ μαζί της».

Τέλος, για τις γνώμες που ακούγονται και θεωρούνται «συντηρητικές», είπε: «Είναι καλό που έχουν γνώμη αυτοί οι άνθρωποι, αλλά θα έπρεπε να την κρατάνε για τον μικρό στενόμυαλο κύκλο τους. Και να μην περιορίζουν άλλους ανθρώπους. Η ανθρωπότητα δεν πηγαίνει μπροστά με τέτοιες απόψεις. Αυτά είναι για να ευχαριστείς τον εαυτό σου και τους φίλους σου».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο