Lifestyle

Στεφανίδου: Έπαθε πλάκα το Λονδίνο με τις εμφανίσεις της

Στεφανίδου: Έπαθε πλάκα το Λονδίνο με τις εμφανίσεις της

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@tatistefanidou)

Το απόγευμα της Τετάρτης η δημοσιογράφος δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τις πρωινές βόλτες της στο στολισμένο Λονδίνο.

Μια απόδραση στο Λονδίνο έκαναν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, όπου συνάντησαν τα παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, λίγο πριν περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Ελλάδα. Αρχικά είδαμε την κούκλα κόρη του ζευγαριού Λυδία η οποία ζει και σπουδάζει στη Νέα Υόρκη, να ποζάρει μαζί με τον αδελφό της και τους γονείς της.

Το απόγευμα της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του T-Live δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τις πρωινές βόλτες της στο στολισμένο Λονδίνο.

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

“Σε 26 μέρες έχουμε Χριστούγεννα”, έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εκεί την είδαμε να ποζάρει φορώντας ένα υπέροχο λευκό παλτό το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο και λευκό cropped σακάκι.Από κάτω φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και ένα ζευγάρι άνετα slingback στην ίδια απόχρωση με το παλτό της.Tα παπούτσια της είχαν χαμηλό χοντρό τακούνι και ήταν πολύ άνετα και κομψά.

Αφαιρώντας το παλτό της, διατήρησε το στιλάτο ντύσιμό της αφού πάνω από το λευκό πουκάμισο φορούσε ένα cropped λευκό σακάκι τύπου Chanel με χρυσά κουμπιά. Χρυσά κοσμήματα και μια τσάντα Chanel στην ίδια απόχρωση συμπλήρωσαν το look της.Τα σκουλαρίκια της ήταν ένα ζευγάρι κρεμαστές πέρλες.

Για τη βραδινή της εμφάνιση στο Λονδίνο η Στεφανίδου φόρεσε ένα εφαρμοστό μίντι σεμιζιέ δερμάτινο φόρεμα που έκλεινε με φερμουάρ. Πρόσθεσε μια ζώνη στη μέση τηςΤο συνδύασε με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες και μαύρη τσάντα Chanel.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments