Ζώδια

Ζώδια Δεκέμβριος 2023 – Υπερβολές Και Αποκαλύψεις

Ζώδια Δεκέμβριος 2023 – Υπερβολές Και Αποκαλύψεις

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Τον Δεκέμβριο του 2023 ο Άρης συνεχίζει τη διέλευση του Τοξότη, μαζί με τον Ήλιο μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι σημαντικό να προσέχουμε να μην γίνουμε επιθετικοί στην υπεράσπιση των ιδεών και των πεποιθήσεών μας. Το πιο σοφό πράγμα θα ήταν να παραμείνετε ανοιχτοί σε νέα πράγματα, πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες περιοχές και να αποφύγετε τη μισαλλοδοξία και το δόγμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διέλευσης του μέσω του Αιγόκερω, ο Ερμής κάνει μια αρμονική όψη με τον Δία – που βρίσκεται στον Ταύρο – που μας ωθεί και μας βοηθά να ζυγίσουμε προσεκτικά τους πόρους μας και να καταλήξουμε σε ρεαλιστικές στρατηγικές. Μετά τις 13 Δεκεμβρίου, όταν ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση, είναι καιρός να ασχοληθούμε με επαναξιολογήσεις, επανυπολογισμούς και αναθεωρήσεις. Θα ήταν χρήσιμο να προσθέσουμε τα πράγματα σε κοινωνικο-επαγγελματικό επίπεδο και να ανακεφαλαιώσουμε από πού ξεκινήσαμε και πού φτάσαμε όσον αφορά τόσο τα συγκεκριμένα επιτεύγματα όσο και την εσωτερική αρμονία.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε αν και πώς κάναμε λάθος, τι πρέπει να διορθώσουμε ή να βελτιώσουμε και πώς οι δικές μας αποφάσεις μας επηρεάζουν μακροπρόθεσμα. Εάν δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το πού βρισκόμαστε, τώρα έχουμε το καλύτερο αστρολογικό πλαίσιο για να ανατρέξουμε σε ορισμένες αποφάσεις, να αναθεωρήσουμε ορισμένες αρχές και να διορθώσουμε το στυλ και τις μεθόδους δράσης μας. Πολλοί από εμάς θα μπορούσαμε να συμπεράνουμε ότι έχουμε χάσει στην πορεία μερικές υπέροχες ιδέες που αξίζει να αναβιώσουν.

Η Αφροδίτη διέρχεται από τον Σκορπιό μεταξύ 4 και 29 Δεκεμβρίου 2023 και σε όλη αυτή τη διέλευση βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό, που βρίσκονται στον Ταύρο. Η Αφροδίτη δεν τα πάει τόσο καλά στον Σκορπιό και οι αντιθέσεις της με τον Δία και τον Ουρανό θα μπορούσαν να μιλούν για έναν έντονο και ταραχώδη όρο σχεσιακά όταν θα μπορούσαν να υπάρξουν διάφορες υπερβολές, μεταξύ άλλων από ερωτική και υλική άποψη.

Υπερβολές και Αποκαλύψεις . Σε αυτό το αστρολογικό πλαίσιο, πολλοί μπορεί να τείνουν να υιοθετούν υπερβολικές στάσεις σε δεσμούς με άλλους. Μπορεί να υπάρξουν καυτές υποθέσεις που ξεκινούν ορμητικά και τελειώνουν γρήγορα και έντονες περαστικές συνδέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε παιχνίδια εξουσίας, συγκρούσεις ή ακόμα και δράματα.

Επίσης, κάτω από αυτές τις αστρολογικές επιρροές κάποιες πτυχές των σχέσεών μας (ανεξαρτήτως της φύσης τους) θα μπορούσαν να έρθουν στο φως ξαφνικά και να αλλάξουν εντελώς την οπτική μας σε κάποιες καταστάσεις, αναγκάζοντάς μας να επαναξιολογήσουμε σχέδια και στόχους. Από υλική άποψη, θα μπορούσαν να υπάρξουν ανατροπές που μας επηρεάζουν και καταστρέφουν την ισορροπία μας.

Το πιο σοφό πράγμα θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια με υπολογισμένο τρόπο, αξιοποιώντας στο έπακρο την ευκαιρία να προσαρμόσουμε τη σχεσιακή και υλική μας άποψη με τη θέλησή μας . Μπορεί να εκπλαγούμε με όσα ανακαλύπτουμε για τον εαυτό μας, τους άλλους και τη ζωή γενικότερα. Μερικές αποκαύψεις μπορεί να είναι συγκλονιστικές, αλλά μας πιέζουν και μας βοηθούν να ξεκινήσουμε μια απαραίτητη διαδικασία εσωτερικής επανάστασης. Είναι καιρός να μην σκεφτούμε πώς θα μπορούσαμε να οδηγήσουμε τους άλλους να αλλάξουν, αλλά να επικεντρωθούμε στη δική μας μεταμόρφωση.

Από τις 22 Δεκεμβρίου 2023, ο Ήλιος λάμπει στον Αιγόκερω για περίπου ένα μήνα και η ενέργεια που μας δίνει μπορεί να αποδειχθεί πολύ ευεργετική σε αυτό το ταραχώδες αστρολογικό πλαίσιο που είναι φορτωμένο και συχνά ριζοσπαστικό. Η ηλιακή επιρροή μας βοηθά να οργανωθούμε καλύτερα και να είμαστε πιο επίμονοι ακόμα κι αν η γενική ατμόσφαιρα είναι ασταθής και μερικές φορές μπερδεμένη.

Ζώδια Δεκέμβριος 2023 – Υπερβολές και Αποκαλύψεις . Στις 29 Δεκεμβρίου 2023, η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της μέσω του Τοξότη και ο Δίας – ο κυβερνήτης του Τοξότη – επαναλαμβάνει την άμεση κίνησή του στις 31 Δεκεμβρίου στον Ταύρο, ο οποίος κυβερνάται από την Αφροδίτη. Σε αστρολογικούς όρους, η Αφροδίτη (η Μικρότερη Ευεργετική) και ο Δίας (ο Μεγαλύτερος Ευεργετικός) βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή .

Είναι ένα γενναιόδωρο πλανητικό πλαίσιο που μας ωθεί να τυλίξουμε τη χρονιά με μια αισιόδοξη, ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα ή τουλάχιστον να γίνουμε γεμάτοι ελπίδα ακόμα κι αν δούμε το ποτήρι μισοάδειο και να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και πεποίθηση ότι οδεύουμε για καλύτερα πράγματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments