Αθλητισμός

Βαθμολογία Ουέφα: Η αποψινή βραδιά δεν ήταν καλή για το ελληνικό ποδόσφαιρο [vid]

Βαθμολογία Ουέφα: Η αποψινή βραδιά δεν ήταν καλή για το ελληνικό ποδόσφαιρο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Η αποψινή βραδιά δεν ήταν καλή για το ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο είδε μονάχα τον έναν από τους τέσσερις εκπροσώπους του να του χαρίζει βαθμούς στην βαθμολογία της UEFA (ΠΑΟΚ).

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδα ο οποίος κατάφερε να νικήσει

Η αποψινή βραδιά δεν ήταν καλή για το ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο είδε μονάχα τον έναν από τους τέσσερις εκπροσώπους του να του χαρίζει βαθμούς στην βαθμολογία της UEFA (ΠΑΟΚ).

Αρχικά ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε κακό βράδυ γνωρίζοντας την ήττα με 5-0 στο Φράιμπουργκ από την ομώνυμη ομάδα, παίζοντας έτσι την τελευταία αγωνιστική «τελικό» πρόκρισης στο Εuropa Conference League στο «Γ.Καραϊσκάκης» κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα.

Η ΑΕΚ αν και το πάλεψε τελικά δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπράιτον στην «Opap Arena» με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζοάο Πέδρο στο 55′ να χαρίζει την νίκη στους Άγγλους.

Ο Παναθηναϊκός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 κόντρα στην Βιγιαρεάλ στη συνέχεια μπόρεσε να βγάλει αντίδραση, μειώνοντας σε 3-2 με τα γκολ των Αϊτόρ και Ιωαννίδη, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό. Πλέον οι πράσινοι κρατούν την τύχη στα χέρια τους (όσον αφορά την πρόκριση στο Conference) υποδεχόμενη την τελευταία αγωνιστική την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο.

Τέλος ο μοναδικός εκπρόσωπος που κατάφερε κάπως να σώσει την… παρτίδα ήταν ο ΠΑΟΚ ο οποίος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στην Γερμανία επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης παίρνοντας έτσι ως πρώτος την πρόκριση για τους «16» του Europa Conference League.

Έτσι η Ελλάδα μείωσε τη διαφορά από την Ουκρανία, χάρη στους 400 βαθμούς του «Δικεφάλου του Βορρά», παραμένοντας στη 19η θέση. Πιο αναλυτικά, η χώρα μας έχει, πλέον, 26,925 βαθμούς.

Αναλυτικά η κατάταξη από την 16η έως τη 22η θέση

16 Ισραήλ 27.875 17 Σερβία 27, 775 18 Ουκρανία 27,400 19 Ελλάδα 26,925 20 Πολωνία 24,625 21 Κροατία 23,525 22 Κύπρος, 22,100

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments