Αθλητισμός

Παναθηναϊκός κατά EuroLeague: «Διαιτησίες-καρμανιόλες δεν σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών και τα χρήματα μας»

Παναθηναϊκός κατά EuroLeague: «Διαιτησίες-καρμανιόλες δεν σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών και τα χρήματα μας»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Λίγες ώρες μετά την διαμαρτυρία (μέσω Instagram) του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς την Euroleague με αφορμή τη διαιτησία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι ακολούθησε και επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ για το θέμα. 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλεί την Euroleague να πάρει μέτρα

Λίγες ώρες μετά την διαμαρτυρία (μέσω Instagram) του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς την Euroleague με αφορμή τη διαιτησία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι ακολούθησε και επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ για το θέμα. 

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR καλεί την Euroleague να πάρει μέτρα κάνοντας λόγο για διαιτησίες – καρμανιόλες στην ανακοίνωση. Η ΚΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση για την NOVA. 

Η ανακοίνωση για τη Euroleague 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR καλεί, για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, τα αρμόδια όργανα της Euroleague, να λάβουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σοβαρά μέτρα για το επίπεδο της διαιτησίας, που συνεχίζει να βρίσκεται υπό το μηδέν.

Παρά τις αλλαγές σε κορυφαίο επίπεδο, είτε λόγω ανεπάρκειας, είτε για άλλους λόγους, οι διαιτητές συνεχίζουν να μην αποδίδουν δικαιοσύνη.

Διαιτησίες – καρμανιόλες δεν σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών, την προσπάθεια των προπονητών και φυσικά την ενέργεια και τα χρήματα των ιδιοκτητών.

H KAE Παναθηναϊκός ΑKTOR έχει καταγγείλει επανειλημμένως τα λάθη και τα διαιτητικά “κατορθώματα” εκεί που πρέπει αλλά και δημοσίως, ελπίζοντας ότι κάτι θα αλλάξει και οι ομάδες θα παίρνουν αυτό που πραγματικά αξίζουν.

Δυστυχώς, σχεδόν κάθε εβδομάδα, οι πράξεις ακυρώνουν τις (όποιες) καλές προθέσεις για απονομή δικαιοσύνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments