Αθλητισμός

ΠΑΟ: Αποκλεισμός από το Europa League μετά την ήττα από τη Βιγιαρεάλ [vid]

ΠΑΟ: Αποκλεισμός από το Europa League μετά την ήττα από τη Βιγιαρεάλ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365461] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Βιγιαρεάλ με 3-0 κατάφερε να μειώσει στο 3-2

Από το 3-0 και μετά, ο Παναθηναϊκός έδειξε να αφυπνίζεται, πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε με τον Αϊτόρ, μείωσε με τον Παλάσιος, είχε ευκαιρίες, πίεζε και ο Ιωαννίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Όμως τα λάθη που είχε κάνει το «τριφύλλι» είχαν δημιουργήσει σκορ που ήταν δύσκολο να ανατραπεί.

Πλέον οι ελπίδες για ευρωπαϊκή συνέχεια θα παιχτούν στη Λεωφόρο στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Μακάμπι Χάιφα.

Η αναμέτρηση άρχισε με τη Βιγιαρεάλ να προσπαθεί να γίνει απειλητική στο 4’, με τον Κομεσάνιε να μην μπροστά να πιάσει την κεφαλιά όμως. Λίγο μετά, ο Μπρινιόλι πήγε να κάνει λάθος χάνοντας το κοντρόλ αλλά τελευταία στιγμή πρόλαβε να διώξει προ του Μπαένα.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο 53’, όταν και απείλησαν μετά από ώρα. Ο Σπόραρ έκανε το τελείωμα μέσα απ’ την περιοχή της Βιγιαρεάλ, με τον Ρέινα να μπλοκάρει.

Οι «πράσινοι» βρήκαν πατήματα μετά το γκολ και στο 70’ έχασαν τεράστια ευκαιρία να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι! Ο Αϊτόρ με το δεξί τελείωσε τη φάση απ’ το ύψος του πέναλτι μετά το γύρισμα του Ιωαννίδη, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρείνα, Φόιθ, Αλμπιόλ (46′ Γκάμπια), Κουένκα, Μορένο, Αχομάτς, Παρέχο, Κομεσάνα, Τριγκέρος, Άλεξ Μπαένα (68′ Μορένο), Μοράλες (68′ Μπρέρετον).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς (88′ Χουάνκαρ), Τσέριν (75′ Βιλένα), Πέρεθ, Μπερνάρ (60′ Τζούριτσιτς), Παλάσιος (88′ Μαντσίνι), Σπόραρ (60′ Ιωαννίδης), Αϊτόρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments