Ελλάδα

Σκύλος σε τελικό στάδιο καρκίνου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του με την οικογένεια που τον υιοθέτησε

Σκύλος σε τελικό στάδιο καρκίνου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του με την οικογένεια που τον υιοθέτησε

Πηγή Φωτογραφίας: A linda história de Charlotte Mullarkey e sua cachorrinha Bumble aconteceu em Exodor, Inglaterra. (Foto: Blue Cross)

Ο σκύλος παίζει στο χιόνι και τρώει αυτό που της αρέσει περισσότερο ως μέρος της λίστας επιθυμιών που θέλει να της προσφέρει ο κηδεμόνας της πριν πεθάνει.

Ο θάνατος ενός κατοικίδιου ζώου είναι μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Για μερικούς, τα ζώα δεν είναι μόνο κατοικίδια ζώα, είναι επίσης μέλη της οικογένειας και ως μέρος της, αξίζουν προσοχή, φροντίδα και πολλή στοργή.

Το τελευταίο ισχύει σίγουρα για την Bumble, ένα σκυλί με τελικό καρκίνο που περνά τις τελευταίες μέρες της παίζοντας στο χιόνι και τρώγοντας αυτό που της αρέσει περισσότερο, ως μέρος της λίστας επιθυμιών που θέλει να κάνει ο νυν κηδεμόνας της πριν πεθάνει …

Αφού υιοθέτησε το σκυλάκι, μια νεαρή γυναίκα έμαθε ότι ήταν βαριά άρρωστη και είχε μόνο λίγους μήνες ζωής. Στη συνέχεια, αποφάσισε να κάνει ό, τι απομένει από την ύπαρξή της όσο το δυνατόν πιο χαρούμενη.

Η Bumble είναι σκύλος American Staffordshire Terrier 5 ετών. Την είχαν πάρει από τον πρώην ιδιοκτήτη της και την είχαν τοποθετήσει σε ρείθρο . Η Charlotte Mullarkey , εθελόντρια στο Blue Cross Animal Homing Center , έμαθε για την ιστορία της και αποφάσισε να τη βοηθήσει .

Συνήθιζε να ενεργεί ως ανάδοχη οικογένεια και να αγωνίζεται για σκυλιά , αλλά με την Bumble ήταν διαφορετική . Εμπιστεύτηκε, μάλιστα, στη Mirror ότι « δεν είχε σκεφτεί ποτέ να κρατήσει ένα, αλλά όταν έφτασε η Bumble, αποφάσισα ότι θα έμενε ».Δυστυχώς, ένα μήνα μετά την υιοθεσία της, έμαθε τρομερά νέα για αυτήν. Οι κτηνίατροι της είπαν ότι το σκυλάκι είχε καρκίνο στα νεφρά . Στη συνέχεια, η Bumble ήταν χειρουργήθηκε . Της έκαναν νεφρεκτομή (αφαίρεση ενός νεφρού), αλλά η ασθένεια είχε ήδη εξαπλωθεί στον δεύτερο νεφρό . Από εκεί και πέρα, είχε μόνο λίγους μήνες ζωής . Μετά τη θλίψη, η Charlotte Mullarkey ανέλαβε δράση. Η 24χρονη συνέταξε μια λίστα με περιπέτειες και συναρπαστικές εμπειρίες για να απολαύσει ο σκύλος της, έτσι ώστε αυτό που της απομένει να ζήσει είναι μόνο η χαρά και η ανακάλυψη .

Ευτυχία μέχρι το τέλος

Είδε χιόνι για πρώτη φορά στη ζωή της, επισκέφθηκε μνημεία, έλαβε μέρος σε ένα πάρτι κοστουμιών, γιόρτασε γενέθλια, ζωγράφισε με τα πόδια της, πήγε στην παραλία , απόλαυσε μπριζόλες, τηγανίτες και ακόμα και ένα “Pupicino” »Στα Starbucks … Ένα πλούσιο πρόγραμμα που η Bumble έχει ήδη ξεκινήσει και από το οποίο αξιοποιεί πλήρως.

«Ένα ακραίο σχέδιο ήταν να γνωρίσει μια διασημότητα.

«Πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να της κάνουμε μόνο ένα πάρτι γενεθλίων, αλλά έκανε τώρα δύο.

“Αγαπούσε όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα, αγαπά όλα όσα κάνουμε μαζί ούτως ή άλλως”.

Η Σάρλοτ λέει ότι παρά τη διάγνωση, ο σκύλος εξακολουθεί να έχει όρεξη για ζωή και αψηφά τις προβλέψεις του γιατρού ζώντας για έναν ολόκληρο χρόνο.

Είπε: «Είναι πραγματικός χαρακτήρας και είναι ξεκαρδιστική.

«Είναι πολύ θορυβώδης, όταν γυρίζω σπίτι από τη δουλειά, θα κάνει ζουμ στο σπίτι γιατί είναι ενθουσιασμένη, αλλά της αρέσουν και οι αγκαλιές, στον καναπέ ή στο κρεβάτι ή όπου κι αν βρίσκομαι.

«Ένας χρόνος μετά και εξακολουθεί να είναι δυνατή».

Θα αγαπηθεί και θα κάνουμε τα πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments