Αθλητισμός

Άσχημα τα νέα για την ΑΕΚ – Μένει εκτός [vid]

Άσχημα τα νέα για την ΑΕΚ – Μένει εκτός [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365450] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Νέο πρόβλημα με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς προέκυψε στην ΑΕΚ από το ματς με την Μπράιτον

Συνεχίζονται και αυξάνονται τα προβλήματα στην ΑΕΚ με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να προστίθεται στο ιατρικό δελτίο! Ο Αυστριακός τερματοφύλακας και βασικός πορτιέρε της ΑΕΚ φέτος με τρομερές εμφανίσεις μέχρι σήμερα χάνει τα επόμενα ματς της Ένωσης μέχρι και τον μεγάλο «τελικό» με τον Άγιαξ στις 14/12.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΑΕΚ, ο Στάνκοβιτς τραυματίστηκε στο ματς με την Μπράιτον στη Νέα Φιλαδέλφεια και φαίνεται πως θα χρειαστεί αρκετό διάστημα για να απουσιάσει. Σε πρώτη φάση η ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως ο Αυστριακός θα είναι εκτός τουλάχιστον μέχρι το ματς με τον Άγιαξ (δεν παίζει και με Άρη-Παναιτωλικό) και συνεχώς θα γίνεται επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Έτσι με δεδομένο το πρόβλημα του πολύτιμού Στάνκοβιτς, ο Ματίας Αλμέιδα είναι υποχρεωμένος να στραφεί στη λύση του Γιώργου Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια. Ο Έλληνας διεθνής θα πάρει ξανά γάντια βασικού για να υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ στα ματς πρωταθλήματος με Άρη και Παναιτωλικό και βέβαια στον «τελικό» για την πρόκριση στο Conference League με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments