Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Η πρόκριση στους «16» έφερε και πολλά χρήματα στα ταμεία [vid]

ΠΑΟΚ: Η πρόκριση στους «16» έφερε και πολλά χρήματα στα ταμεία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365460] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΠΑΟΚ//EUROKINISSI

Γεμίζουν τα ταμεία του ΠΑΟΚ – Τα κέρδη του από την πρόκριση στους «16»

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετράει ένα σερί δέκα αγώνων χωρίς ήττα από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League (οκτώ νίκες και 2 ισοπαλίες). Το κέρδος για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, βέβαια, είναι διπλό καθώς κάθε θετικό αποτέλεσμα φέρνει και χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Μέχρι στιγμής το ποσό που υπολογίζεται ότι έχει πάρει ο ΠΑΟΚ ανέρχεται σε 8 εκατομμύρια ευρώ χωρίς το Market Pool κάθε χώρας. Πως δικαιολογούνται αυτά;

Αρχικά, με τη συμμετοχή στον δεύτερο και τρίτο προκριματικό γύρο και τα playoffs του Conference League εξασφάλισε 100.000 ευρώ, ενώ η παρουσία στους ομίλους εγγυάται άλλο 1 εκατομμύριο ευρώ σύμφωνα με το top10.gr

Το ρεκόρ του ΠΑΟΚ στον όμιλό του αποτελείται από 4 νίκες και 1 ισοπαλία, με την κάθε νίκη να δίνει 500.000 ευρώ και την ισοπαλία από 166.000. Υπενθυμίζεται πως ακόμη δεν έχει παίξει την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ελσίνκι στην Τούμπα για να διαμορφωθεί η τελική κατάταξη του ομίλου.

Η πρόκριση στους «16» θα του δώσει 600.00 ευρώ, ενώ η πρωτιά άλλα 650.000! Άρα καταλαβαίνει κάποιος πως αυτό το οικονομικό boost που έλαβε οι «ασπρόμαυροι» μόνο λίγο δεν εξηγείται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments